Aktywne Wpisy
mati1990 +41
w zeszłym tygodniu wyszedł mail do pracowników że od tego tygodnia jest zakazane logowanie służbowym kontem na prywatnym sprzęcie.
wczoraj na tenancie włączyliśmy integracje do intunea z przypominajką na maila, po zalogowaniu kontem służbowym pod tablicą aktualizacji robi hard reset laptopa i wdraża urządzenie pod intune jako w pełni zarządzane przez firmę.
Dziś przyszedł pierwszy kierownik z innego działu z prywatnym laptopem i żądaniem przywrócenia jego danych.
sorry ale tak się nie
wczoraj na tenancie włączyliśmy integracje do intunea z przypominajką na maila, po zalogowaniu kontem służbowym pod tablicą aktualizacji robi hard reset laptopa i wdraża urządzenie pod intune jako w pełni zarządzane przez firmę.
Dziś przyszedł pierwszy kierownik z innego działu z prywatnym laptopem i żądaniem przywrócenia jego danych.
sorry ale tak się nie
erebeuzet +18
Różowa przyjmuje księdza po kolędzie. Ja nje.
Uciekam z domu, ale teraz muszę pilnować jak będzie szedł co bym sie nie wpakował na minę
Uciekam z domu, ale teraz muszę pilnować jak będzie szedł co bym sie nie wpakował na minę
#niebieskiepaski #stulejka #napletek #urolog
Często tutaj padają pytanie o obrzezanie, jakie zrobić, czy ciasno, czy nisko. Myślę że ta Pani Doktor udzieliła wyczerpującej odpowiedzi, chciałbym aby na tagu #obrzezanie był taki screen, a niestety konto mam zbanowane.
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #63b09abe7b6d682323d6ebbc
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Przekaż darowiznę