Aktywne Wpisy

thruster +54
Nagana w #pracbaza
Hrówki przygotowują „imprezę integracyjna” i padł pomysł imprezy w stylu hawajskim a ja powiedziałem ze mam ich w dupie bo ja tu przychodzę po pieniądze a nie integrować się z ludźmi którzy nic dla mnie nie znaczą i bez mrugnięcia bym ich zwolnił jeżeli ode mnie by to zależało
Dyrektor #!$%@? i była rozmowa
#rozowepaski
Hrówki przygotowują „imprezę integracyjna” i padł pomysł imprezy w stylu hawajskim a ja powiedziałem ze mam ich w dupie bo ja tu przychodzę po pieniądze a nie integrować się z ludźmi którzy nic dla mnie nie znaczą i bez mrugnięcia bym ich zwolnił jeżeli ode mnie by to zależało
Dyrektor #!$%@? i była rozmowa
#rozowepaski

Kalorek +92
Moje zeszłoroczne bingo zakończyło się z wynikiem 4 trafień na 16. Zapraszam do śledzenia nowego. Żeby nie iść na łatwiznę nie zostawiłem na planszy nietrafionych wydarzeń z zeszłego roku - wszystkie są nowe.
Wołam plusujących: @tomex1909, @gezorrr, @asaz1, @lemek3, @Ya_Abbas, @Michal9788, @hufsa, @Sylwia2137, @Chudy997, @grubyzlyiszczery, @PABLO__ESCOBAR, @Rzeszowiak2, @Skorvez_957_, @Lukaszek555, @Wronski444, @meehow97
Komentarz usunięty przez autora
Przez utratę stanowiska Zera rozumiem zdymisjonowanie, podanie się do dymisji lub rozdzielenie dwóch obecnie zajmowanych stanowisk i przejęcie jednego z nich przez inną osobę.
Przez pełnienie obowiązków prezydenta rozumiem objecie urzędu w wyniku śmierci prezydenta / trwałej niezdolności do pełnienia obowiązków lub czasowe przejęcie obowiązków na
@msuma: no shit. W tym roku wybory XD
@4pietrowydrapaczchmur: Oby nie, ale śmierci Kobego Bryanta w 2020 też nikt się nie spodziewał, a Musk sporo lata prywatnym samolotem.
(ಠ‸ಠ)
https://samorzad.pap.pl/kategoria/aktualnosci/gus-powierzchnia-polski-zwiekszyla-sie-o-15-tys-ha-liczba-ludnosci-spadla-w
Japońska rakieta H3 zawiodła podczas pierwszego startu, utracono zaawansowanego satelitę obserwacyjnego
Niebezpieczne wyzwanie na TikToku. Nie żyje 13-latek