Aktywne Wpisy

1-1-1-1 +137
dlaczego nie chcesz głosować na lewice która chce przenieść budżet z wojska na socjal a później zagwarantuje ci dożywotni pakiet ćwiczeń wojskowych? #bekazlewactwa #obowiazkowecwiczeniawojskowe #blackpill #przegryw #polityka

Chlebek_Pyszny +186
Jako, że w lodówce mam jedynie dwa wczorajsze pierogi i chochoszoki (którymi właśnie się zajadam), wzięło mnie na sprawdzenie czy słynna #pasta o chochoszokach jest dalej aktualna xD Ogólnie brałem produkty z Auchan no i przy coli na oko trochę liczyłem ale i tak wyszedł dosyć ciekawy wynik xD
Witam. Chciałbym powiedzieć, że jeżeli chodzi o jedzenie to Polska jest najtańszym krajem w Europie i można się tu wyżywić za około 237,99zł
Witam. Chciałbym powiedzieć, że jeżeli chodzi o jedzenie to Polska jest najtańszym krajem w Europie i można się tu wyżywić za około 237,99zł

Ja będę opowiadał jak to zrobiono wielką aferę i rozwalono gospodarki i zdezorganizowano życie na całym świecie z powodu wirusa, zabijającego mikry odsetek populacji tylko po to, żeby kilka koncernów mogło nachapać się i zainkasować naraz w #!$%@? hajsu.
To jest precedens i ciekawe co ile będą podobne rzeczy powtarzane w przyszłości, bo teraz to będzie nowa metoda na szybkie inkasowanie dużych pieniędzy, czyli rozdmuchanie co jakiś czas globalnej afery na niewyobrażalną skalę i sprzedanie "rozwiązania"
#koronawirus #covid19stats #pfizer #szczepienia #nwo #teoriespiskowe #wielkireset #szury #foliarze
@Ynfluencer:
I to będzie mniejszościowa relacja. A prawda jak zwykle będzie pod ukryciem. Jak wiele razy w historii i dzisiaj, tysiące przykładów można wymieniać np.:
https://www.youtube.com/watch?v=y4DyzSCp_hA
Komentarz usunięty przez moderatora
@Ynfluencer: przecież to tylko przystawka do tego, co jeszcze nastąpi..
@miauczar:
"Gdyby nie proszczepionkowcy, to by nawet nikt nie wiedział że jest pandemia, tylko o tych szczepionkach"
Tymczasem szur po pół roku od zniesienia obostrzeń w trakcie sylwestra XDDD