Wpis z mikrobloga

Jako kobieta wiem jak trudno jest kupić taki sam model butów, po czasie praktycznie niemożliwe, zresztą nie kupiła bym takich samych.

@JestemWredna: no właśnie, też o tym pomyślałem, jeśli są z poprzedniego sezonu (albo sprzed kilku) to nie jest łatwo kupić identyczne i jeszcze na dodatek w swoim rozmiarze. Szkoda, że policja nie pociągnęła tego tematu, nie zażądała dowodu zakupu
@JestemWredna @danieldan
Jak się spojrzy na pierwsze wersje, kto i co słyszał, gdzie był tamtej nocy/poranka, to w ogóle przestaje się kleić z późniejszymi hipotezami (np. tą z ZS). Ojczym niby słyszał, jak rozmawia z Adrią - wydawało mu się nawet, że f2f, a nie że przez telefon. Adria pisała na forum, że ostatni telefon z Iwoną był na temat noclegu u niej (Adrii) - nie przeczę, ale tak właściwie po co,
@Czyps-czyps ale ona jej nie szuka jako tako. Jak ją ktoś zaprosi do wywiadu to idzie. Byłoby podejrzane gdyby tego nie robiła. Np sprawa Roberta Wójtowicza. Ciała nie ma do tej pory. Podejrzani księża. Jego ojciec do dnia dzisiejszego szuka ciała. Inaczej się zachowuje. Matka Iwony natomiast jest pozbawiona emocji. Siostra Iwony Cygan w jakimś najnowszym podcaście płacze jak mówi o siostrze.po tylu latach. Dziwna jak dla mnie jest matka Iwony.