Aktywne Wpisy
just-dont-panic +425
No i przyszla ( ͡° ͜ʖ ͡°) pierwszy raz w życiu 5 cyfrowa. Trochę dumny, trochę już nie robi to na mnie takiego wrażenia, jak w czasach kiedy zarabiałem 2800 i wyobrażałem sobie jakby to było zarabiać dychę.
Tak czy siak cieszę się, warto było iść na studia, warto było chodzić na co druga imprezę, warto było coś zmienić w życiu. Pozdrawiam wszystkich ( ͡° ͜ʖ
Tak czy siak cieszę się, warto było iść na studia, warto było chodzić na co druga imprezę, warto było coś zmienić w życiu. Pozdrawiam wszystkich ( ͡° ͜ʖ

lukiboss +183
Chłopy pamiętajcie, jak bardzo #!$%@? by nie było nie bierzcie się za samotne madki. Ja wiem, że potrafią one być tak zdesperowane w szukaniu bankomatu, że wezmą nawet największego przegrywa, ale proszę was, nie zniżajcie się do takiego poziomu. Dla tego dziecka NIGDY nie będziecie tatą. Spróbujesz zwrócić uwagę madce, że dziecko coś #!$%@?ło to dostaniecie na mordę tekst "to nie Twoje dziecko, więc nie mów mi jak mam go wychowywać". "Tatą"
Czyli już oficjalnie podpisane przez J.Bidena
już nie oglądam typa od jakiegoś czasu ale widzę po tytule, że nic się nie zmieniło u niego w bani
moje dwa ulubione przykłady:
a) czczenie Elizondo, mimo że typ podobno już w przeszłości naciągał budżet USA na różne paranormalne rewelacje. Typ podobno kiedyś nawet pracował nad... wilkołakami. Wygląda mi na
@matejuch: tego nie powiedziałem. Zaznaczyłem jedynie, że ktoś przelustrował Elizondo i wyniknęło, że ponoć doił budżet na różne projekty paranormalne m.in na wilkołaki (tego było sporo więcej ale akurat wilkołaki zapadły mi w pamięci). To była główna część i główny argument, określenie "pewnie odkrył że na ufo najlepiej się zarabia" to dopełnienie wypowiedzi,
@matejuch: podobno ponieważ tak opisywał go jakiś Youtuber negujący spiskowców UFO ale nie mam nawyku zapisywania wszystkich filmów które oglądałem. Dlatego napisałem podobno bo jedyną osobą która zna prawdę na 100% w tym temacie jest sam Elizondo.
z pewnością było też wielu (a obstawiam, że nawet jeszcze więcej) naukowców, którzy zapoznali
odpowiadając na pytanie czym są dziwne obiekty na niebie, odpowiadam prosto i szczerze: nie wiem. Ale wiem, że ludzki mózg ma naturalną skłonność do szukania schematów bo nie lubi takich nierozwiązanych spraw (każdy psycholog
musiałbym napisać
najgorsze jest to, że oni sami szkodzą sprawie. Niektóre zjawiska i teorie na temat ich powstawania są rzeczywiście intrygujące
@FOTEL: Nie chce mi sie klocic, bo tez jestem mega sceptyczny co do tego tematu po glebszym studiowaniu, ale to nie on sie zajmowal wilkolakami tylko Lacatski i projekt AAWSAP. On zajmowal