Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 153
@sylwke3100: idziesz za najniższa na czarno, szef Janusz oszczędza na składnikach i schabowego kazał klepać z parówek. Przychodzi ona, miesza to z blotem i mówi że masz to sam #!$%@?ć. Przed tym dostajesz w pysk brudna blachą od piekarnika bo szef Janusz zabronił myć. Aha. Pracujesz tam od tygodnia. Po wszystkim szef zarabia hajs. No chyba że hype na restauracje w której ona była, spadnie po tygodniu, bo ludzie stwierdza, że
@sylwke3100: Zajebista restauratorka, która dostała niezatapialną knajpę od męża w ramach rozwodu. A jej wiedza kulinarna jest poniżej poziomu Pani Jadzi ze szkolnej stołówki. Wspaniała osobowość telewizyjna, której kupili licencje od Gordona.

Ten chodzący mop jest avatarem wszystkiego, co jest nie tak z tym krajem. Bo jak ma być dobrze, kiedy się stawia na piedestał takie miernoty. Mentalna córka Andrzeja Leppera i Carole Baskin.
@sylwke3100: @lsrrdc: Jako właściciel odpowiadam - problem polega na tym, ze w większości przypadków źródło problemów jak upada lokal to zła lokalizacja, albo jakby przeanalizować jakieś inne sprawki. W np jedynie uk 1/3 restauracji przetrwa 3 pierwsze lata. A do samych technik to już zupełnie, ona lubi sobie powymyślac jakieś dania, które w restauracji która ma mieć ruch nie mają racji bytu. Klient max 15 min powinien czekac na fanie