Aktywne Wpisy

Puszczanin +322
19-letnia amerykańska julka Mackenzie Shirilla idzie do więzienia na dożywocie za celowe spowodowanie wypadku, w którym zginął jej chłopak i kolega. Najwcześniej będzie mogła wnioskować o warunkowe zwolnienie w 2038 roku.
I to jest sąd. W p0lskim kukoldstanie julka dostałaby jakieś śmieszne zawiasy albo odszkodowanie. Polecam załączone wideo.
P.S. Porównajcie sobie transparentność i jawność do Polski to sobie może zdacie w końcu sprawę, że zyjecie w Trzecim Świecie.
#przegryw
I to jest sąd. W p0lskim kukoldstanie julka dostałaby jakieś śmieszne zawiasy albo odszkodowanie. Polecam załączone wideo.
P.S. Porównajcie sobie transparentność i jawność do Polski to sobie może zdacie w końcu sprawę, że zyjecie w Trzecim Świecie.
#przegryw

Koronanona +223
Smutna historia o tym jak kilka tabletek zniszczyło mi życie. #!$%@? mirki mam już dość, dzisiaj znowu pobudka o 3.30, zlany potem, tetno 120, stan lękowy, #!$%@? sny, do tego ból nadgarstków taki ze ledwo z łóżka się wygrzebałem. 6 miesięcy po zażyciu cipro, zaczynają boleć nadgarstki, świetnie.
W lutym tego roku poszedłem do konowała w luxmedzie z wysoką gorączka. Ból w plecach nad lędźwiami, produktywny kaszel, częstomocz. Werdykt zapalenie nerek, pan
W lutym tego roku poszedłem do konowała w luxmedzie z wysoką gorączka. Ból w plecach nad lędźwiami, produktywny kaszel, częstomocz. Werdykt zapalenie nerek, pan
Z nudów (i dlatego że ledwo mogę wysiedzieć bez roweru) przeglądam stare zdjęcia. Natrafiłem na takie perełki, z wyjazdu do Whistler. Reszta zdjęć w komentarzach.
Materiał z czasów kiedy dobre zdjęcia robiło się aparatem cyfrowym, a nie telefonem.
Rower nicolai Helius st, z rurą sterową nie tapered, kołami 26", krótka ramą z dużym kątem główki ramy, a mimo to dało się jeździć. Chociaż pod koniec wyjazdu uderzyłem w kamień przerzutka i pękł mi wahacz. Na paru zdjęciach widać biały amortyzator, to wypożyczony trek z foxem 40, po tym jak pękła mi rama. Nawet udało mi się na nim zaliczyć crabapple hits, co dziś uważam za niezbyt mądre ¯\_(ツ)_/¯
Ogólnie przez te 4 tygodnie wyjazdu poddało się wiele rowerów i ludzie też już nie dawali rady.
Wspaniały to był wyjazd, nie zapomnę go nigdy.
#rower #mtb #rybowmtb #downhill
w zasadzie można wskoczyć w samolot i wio!
kasa też robi się już znośniejsza (choć do cen sprzed kryzysu jeszcze sporo brakuje)
@Rybow: dlatego ja jednak wolałbym w ich traile
poważnie!