Aktywne Wpisy

Owlosiaty-Dzik +387
#afera #oszukujo #zalesie
tl;dr: Kupiłem za 4500 zł piekarnik który okazał się badziewiem, support ma mnie w nosie a na to wszystko zarówno #hisense jak i #mediaexpert nie pozwalają mi na dodanie negatywnej opinii. Nie kupujcie Hisense bo to jest jakiś nieśmieszny żart.
tl;dr: Kupiłem za 4500 zł piekarnik który okazał się badziewiem, support ma mnie w nosie a na to wszystko zarówno #hisense jak i #mediaexpert nie pozwalają mi na dodanie negatywnej opinii. Nie kupujcie Hisense bo to jest jakiś nieśmieszny żart.

źródło: 479694853_1327925191653545_5385056484925285116_n
Pobierz
arcxa +349
Jednym z wielkich zwycięstw wojny damsko-męskiej jest wmówienie kobiecej populacji, ze taniec na rurze jest w 100% dla sportu. Programowanie idzie tak głęboko, że baby same będą bronić tej formy rekreacji jak ktoś powie, że to tylko kręcenie tyłkiem, żeby faceci mogli popatrzeć.
"to jest sztuka, ty incelu!" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #rozowepaski #poledance #
"to jest sztuka, ty incelu!" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #rozowepaski #poledance #

źródło: 628e38307f253
Pobierz
#oled #telewizory #tv #lg
https://www.mediaexpert.pl/telewizory-i-rtv/telewizory/telewizor-lg-oled-65b13la-tv-4k-100hz-a7-gen4-dolby-vision-dolby-atmos
Jak klikniesz sprawdź gdzie jest dostępny to jest napisane "(może być na ekspozycji)" - Czyli najgorsza rzecz, którą można zrobić OLEDowi, bo nie wiadomo ile godzin przepracował. Jak ME ma jakieś sztuki magazynowe to szczerze będę w szoku, tego TV nie da się od grubo kilku miesięcy kupić od LG do retailu, więc pewnie się
Czyli twierdzisz, że w budżecie około 8k lepiej wziąć wspomnianego przez Ciebie Samsunga niż LG C2?
Tak w ogóle to chcę się przesiąść z potężnego gówna jakim jest totalna chińszczyzna - ledowy Skymaster ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@theindependent: Zdecydowanie, LG musi uciąć ceny i się obudzić, bo w tej cenie nie ma ani 1 powodu, aby wybrać ich OLEDy. C1 kosztowały średnio o 2000 / 3000zł mniej od C2 i cena nowej generacji jest wzięta z tyłka.
QD-OLED od Samsunga ma jeszcze lepsze pokrycie (Lepsze odwzorowanie w trybach HDR), NIEPORÓWNYWALNIE lepszą jasność
A gdybym chciał przyoszczędzić i poszukać czegoś do 7 000 pln (65 cali), to mógłbyś coś polecić w tym budżecie?
Telewizora potrzebuję głównie do filmów, platform streamingowych i konsoli. Aktualnie mam PS4 ale planuję zakupić PS5 w pierwszym
@theindependent: wszystko zależy od odległości z jakiej będziesz oglądał, no i budżetu. Nieustanna walka rozmiar vs jakość.
@theindependent: ło panie... Kup 55" a za resztę jakiś fotel dmuchany z kompresorem, żeby na seanse siadać bliżej bo 65" na taką odległość, to o wiele za mało.