Aktywne Wpisy

mirko_anonim +16
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jak wazny jest dla Was status społeczny Waszej partnerki? Właśnie skończyłam kilkuletni związek z facetem, który został... pilotem. Wspierałam go w tej drodze i byłam gotowa zaakceptować ten styl życia, a usłyszałam że jestem tylko xyz i już nie pasuje do jego życia. Mam wykształcenie medyczne, ale nie jestem lekarzem, pochodze z niezamożnej rodziny i nigdy nie chciałam wybijać się na czyichś plecach, a mam wrażenie że zostałam potraktowana
Jak wazny jest dla Was status społeczny Waszej partnerki? Właśnie skończyłam kilkuletni związek z facetem, który został... pilotem. Wspierałam go w tej drodze i byłam gotowa zaakceptować ten styl życia, a usłyszałam że jestem tylko xyz i już nie pasuje do jego życia. Mam wykształcenie medyczne, ale nie jestem lekarzem, pochodze z niezamożnej rodziny i nigdy nie chciałam wybijać się na czyichś plecach, a mam wrażenie że zostałam potraktowana

JayM +276

Rok 2022 powoli dobiega końca. Czas najwyższy aby podsumować to co w nim się wydarzyło. Jak dla mnie był on lepszy i bardziej bogaty niż rok temu, dzięki takim grom jak Elder Ring, God of War czy Mouny and Blade 2 (ale to nie wszystko) rok 2022 był dla mnie świetny i ciężko było się nudzić.
Co najważniejsze dostaliśmy wiele zapowiedzi na rok 2023 i jeśli wierzyć, że to wszystko trafi bez późnień na nasze konsole to możemy być światkiem jeszcze lepszego roku :D
A wam jak podobał się ten rok?