Aktywne Wpisy
emlo999 +14
Tyle trzeba wydać za jeden implant przecież to jakiś #!$%@? żart. Pieprzona mafia dentysty śrubuje ceny niewspółmierne ani do pracy jak i materiałów. Ciekawe kiedy nasz rząd zainteresuje się tematem i zrobi z tą mafia porządek.. #dentysta #stomatologia

atteint +252
pochwalić się wam, moi drodzy, muszę, że od jakiegoś czasu, jestem dumnym posiadaczem limitowanej edycji konserwy Tyrolskiej.

#narkotykizawszespoko #mdma
Ja bym tak jak kolega @jamtojest2 leciał z emką solo, bo pierwszy raz i tak będzie zajebisty. Ewentualnie jakbyś dorzucał to wtedy pod koniec działania radyjko. Pamiętaj, żeby się nawadniać w trakcie i może gumę sobie kup, jeżeli masz tendencje do zaciskania szczęki. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Po zabawie zjedz sobie banana, gorzką czekoladę, pestki dyni, wypij zieloną herbatę
IMO dobrze się co jakiś czas spłukać z serotoniny przy zachowaniu zdrowego poziomu dopaminy.
W sensie na fazie gorzej niż na trzeźwo?
No to podjadaj sobie te benzo z głową i będzie git. Ja benzo próbowałem kilka razy i to nie moja bajka tzn. jedynie mógłbym to brać wieczorkiem, bo się fajnie zasypiało.