Wpis z mikrobloga

Glovo skasowało mnie za produkty z Auchan za 366, nie dostarczyli nawet połowy. Większość z tego nie jest mi potrzebne bez reszty produktów… Chcieli zwrócić kasę za niedostarczone produkty, ja chciałem by zwrócili mi całość poniesionych kosztów i zabrali to co przywieźli - po wymianie paru zdań Julka z obsługi klienta się rozłączyła i teraz jestem bez połowy produktów i bez kasy. XD

Co byście zrobili na moim miejscu?

#glovo #prawo #zalesie #warszawa
wuut - Glovo skasowało mnie za produkty z Auchan za 366, nie dostarczyli nawet połowy...

źródło: comment_16722438975LHYM0G9rTBB0OnoMlNHBT.jpg

Pobierz
  • 47
  • Odpowiedz
@foneswein: w takiej sytuacji odwracasz kota ogonem i piszesz: proszę o zwrot za poniższe produkty i wypisujesz te których nie ma plus te które są dla ciebie zbędne bez tych których nie ma i wtedy to Julka i tak musi zweryfikować że zdjeciem... No chyba że w ciemno ci wypłaci to wygrywasz. A jak sprawdzi i bedzie się pruć że oszukujesz to zawsze możesz napisać że masz dziecko na ręku
  • Odpowiedz
@ahmed_abdul: właśnie nie potrafię czegoś takiego, a co obserwuję, to takie ciamajdy (prawdziwe lub sprytni dobrze wykorzystujący) mają tyle razy z górki xd Zawsze sam próbuję coś ogarnąć i nie zawracać gitary, a przyjdzie taki "ojej, a jak ten formularz wypełnić" "oj przepraszam, zły numer infolinii wybrałem, ale jak już się dodzwoniłem bo na tamtej duża kolejka, to można zapytać o..." i poprowadzą go za rączkę, sprawa załatwiona i naraska
  • Odpowiedz
@wuut: a ja zamówiłem towar za bodajże 30 zł z hakiem, miałem kupon na 15 więc wyszło do zapłaty 15,5 zl. Kupon ważny na zakupy powyżej 30 zł a zabrakło czegoś z zamówienia za 5 zł, więc policzyli mi 25 zł i nie uznali, że kupon nie wchodzi. Kurier przywiózł zakupy, przekazal mi i poszedł sobie a po chwili wrócił ze mu wyskoczyło, że nie da się obciążyć karty XD
  • Odpowiedz
@javelin: tak. To była karta z jakiejś promocji i musiałem zrobić nią jakieś płatności a poza tym jak dodałem inną kartę która już użyłem wcześniej to mi zniknął kupon XDD Jak podałem ten sam adres przy zupełnie innym telefonie, innym numerze telefonu i innej nazwie użytkownika to też mi usunęło kupon. Szedłem na spacer i zamawiałem pod losowy adres w okolicy parku gdzie spacerowałem z psem XD
  • Odpowiedz
@javelin: Jak widać dobrze do takich zakupów podawać kartę gdzie ma się parę złotych. Ileś czasu wisiała pseudoblokada że próbowali pobrać więcej ale im się nie udało.
  • Odpowiedz
@wuut: W Bydgoszczy mam możliwość zamawiania bezpośrednio w Auchan i jakość produktów i obsługa są top. Widać, że wziął się za to ktoś z głową.

Do tego dają zawsze jakiś drobny gratis (!)
  • Odpowiedz
@wuut: Nauczka dla Ciebie nie zamawiaj zakupów glovo.
Sam jestem kurierem i ile to razy słuchałem ludzi ze czegoś nie dostali raz baba odmówiła przyjęcia zakupów za 350 zł bo przywoziło jej to 5 kurierów (bo oczywisćie wezwałem pomoc bo dzwiagać 50kg na 4 pietro jest smieszne) i co zakupy zostały dla mnie xD a baba mówi ze ja za to zapłace ze nie dostała a ja se tak mysle
  • Odpowiedz