Aktywne Wpisy
nevin +61
Dlaczego prawactwo ma problem z miastami 15 minutowymi? Nie potrafię sobie wyobrazić argumentacji, która by krytykowała taki pomysł. Przecież takie miasto to same zalety. O #!$%@? im chodzi?
#neuropa #bekazprawakow #bekazpodludzi #bekazkonfederacji #polityka #ekologia
#neuropa #bekazprawakow #bekazpodludzi #bekazkonfederacji #polityka #ekologia
SEGATASANSHIRO +79
Dzieciątko z lasu, was tak kiedyś ogrzewała jakaś kobieta? #przegryw #bekazlewactwa
Co byście zrobili na moim miejscu?
#glovo #prawo #zalesie #warszawa
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@wuut: to oznacza, że zamówienie było podzielone i jeden z kurierów zabrał produkty, ale z jakiegoś powodu po prostu nie dojechał pod Twój adres. Ciekawe co mu się stało.
@Hepar: Prawdopodobnie zablokują mu wtedy konto glovo, a nigdzie nie jest powiedziane, że mastercard zgodzi się na zwrot całości zamówienia.
Też coś u nich reklamowałem i mailowo było okej.
Mi też jakiś debil z ich czatu napisał że jedzenie wygląda źle i on by tego nie jadł. No to pisze mu że refund chyba na luzie może zrobić. A on że nie i się rozłączył XDD
Ocena czatu na 1, po dwóch dniach zadzwonił jakiś menago ich, przeprosił za tego debila i dał pełny refund i 20zł bon.
Wiem że to nie glovo pakuje, ale i tak skutecznie mnie to zniechęciło do tego typu usług. Wolę sam raz w tygodniu pojechać o 7 rano na duże zakupy
@wuut: przeszedłbym sie do sklepu po resztę produktów
I nie korzystał więcej z Glovo.
Na szczęście wybrałem opcje zapłaty przy odbiorze i po prostu nie odebrałem tych zakupów xD
Dobrze ze wcześniej mailem poinformowali bo miałbym zonk