Wpis z mikrobloga

Czy jeżeli nie mam parcia na #seks (po tym jak zryła mi postrzeganie go moja ex - z nią miałem na pierwszym spotkaniu) w momencie poszukiwania nowej dziewczyny i jeśli nie dojdzie do niego w ciągu np. 5 pierwszych randek to źle i jest ze mną coś nie tak? Czy mimo to powinienem okazywać seksualne zainteresowanie nowej od samego początku?

Moja była narcyzka #!$%@?ła mi postrzeganie go po tym jak kiedyś pytałem jej jakie rzeczy lubi w seksie, powiedziała, że nie ma ochoty mi odpowiadać tego wieczora na to pytanie, a za jakiś czas po zakończeniu związku zrobiła dobrze przyjacielowi i żaliła się jakiemuś typkowi z neta, że "za długo nie spełniano jej oczekiwań seksualnych" i napisała co lubi - fajnie, tylko, że jak ją pytałem o to w związku to mnie zbywała, a jakiemuś randomowi, którego nie znała to prędko odpowiedziała.

Ten typ kobiety #!$%@?ł mi psychikę i zastanawiam się teraz jak w ogóle powinienem postępować przy poznawaniu nowej.

#anonimowemirkowyznania #psychologia #redpill #kobiety #zwiazki #przemyslenia #blackpill #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #p0lka #tinder #fotkapl #borderline #rozowepaski #rozowypasek #podrywajzwykopem #podryw #logikaniebieskichpaskow #przegryw #przemyslenia #rozmowyprzegrane
  • 27
@memforis: nie oczekuj normalnych dyskusji na wykopie, gdzie parę postów wyżej gościu wrzucił zdjęcie dragów, które sobie moździerzem rozgniatał.

Nie, wszystko jest z tobą w porządku, nawet jeśli do seksu nie doszłoby na 10 randce. Jeśli kobieta chce zaczekać, bo jest dla niej za wcześnie, to dlaczego facet nie może? Wszystko z tobą w porządku i życzę ci wszystkiego dobrego mireczku.
@memforis
Hmm jako różowa mogę powiedzieć że w ciągu 5 randek powinno dojść do jakiejś bliskości, ale niekoniecznie pełny stosunek. Dużo też zależy od tego jak często będziecie się spotykać. Jak co 5 dzień to nie licz na nie wiadomo co
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@memforis: w ostatnim poście pochwaliłes się że masz dostęp do jej wiadomości. Idąc dalej ta drogą będziesz miał jedynie większy burdel w bani.Lepiej sie od tego odetnij i zacznij żyć swoim życiem skoro już nie jesteście razem.
@Gradi_: właśnie się odciąłem, bo już pojawiała się depresja :) stąd jeszcze pytanie jak postępować w przypadku nowej i czy nie #!$%@?łem sobie postrzegania relacji właśnie jedynie tą jedną nieodpowiednią relacją z nią, ale wychodzi na to, że inne kobiety są normalne i po prostu źle trafiłem :)
@milil: po długim czasie stwierdziłem, że to przez to, że ona odchorowywała 12 letni związek w którym zdradził ją były i po tym spotykała się z facetami na randki i tłumaczyła to tym, że fizyczność też jest ważna i dlatego "lepiej sprawdzić czy odpowiadamy sobie od samego początku". później okazywało się, że pod innymi względami jej nie odpowiadali i zrywała kontakty. następnie trafiła na mnie i czuła się przy mnie inaczej
@memforis: heh wiem co czujesz, moja była (też narcyzka, chyba najgorszy typ dziewczyny) obrzydziła mi seks do tego stopnia, że się go dosłownie boję. Jakiś czas temu na domówce miałem okazję na noc z bardzo fajną blondynką, bardzo tego chciałem ale z lęku odmówiłem. W ogóle zacząłem się bać interakcji z dziewczynami, w klubach same podchodzą ale ja nie odwzajemniam interesowania.
@strefa_subdukcji: tak, zdecydowanie najgorszy typ, dużo później słuchałem o kobietach narcyzkach na YouTube na kanale: "Rozkmina Rozwojowa" oraz "Relacje z kobietami". wystarczy wbić na kanały i w szukajce na profilu wpisać "narcyz". ogromnie uświadomili mnie ci faceci. szkoda, że po czasie, ale czymże byłoby życie bez gromadzenia doświadczeń po sparzeniu się ;)

nie wiem jak Ci pomóc, bo sam będę musiał się z tym zmierzyć, ale mocno trzymam za Ciebie kciuki