Wpis z mikrobloga

@kezu5osiem100: nie jechali bezpośrednio za nią. To była ta sama kamera, która jako ostatnia nagrała iwone. Jechali ta droga kilka minut pozniej stad twierdzenie, ze musieli jak gdzies spotkać. Nagranie gdzies było ale nie chce mi sie szukać (nic ciekawego tam nie ma, oprócz tego, ze radiowóz jedzie).
  • Odpowiedz
Mi się wydaje że widziałem nagranie i wielu osobom też ale ponoć do opinii publicznej pokazano tylko screena. Zdjęcie można znaleźć ale filmiku nie. To się nazywa efekt Mandeli
  • Odpowiedz
@lysyznysy: też tak mi się wydawawało nawet miałęm hipotezę że może musieliby pójść na piechotę, albo coś, ale nie.
Jeden koleś na YT zrobił analizę tego, że policja musiała spotkać IW, i on był na miejścu i w tych alejkach właśnei spotkał też radiowóz, jak robił swoje prywatne rozpoznanie.

na pocżatku tagu, jak jeszcze nei było tu takiego śmietnika, jeden z mirków potwierdził że alejki są szerokie i przejezdne dla
  • Odpowiedz
@lysyznysy: jest nawet pewne, ze skręcili bo nie ma ich na nagraniu przy kolejnej kamerze. Ktos tam liczył (na podstawie prędkości Iwony i radiowozu), ze bez względu na to w ktory zjazd skręcili, w którymś miejscu musieli sie spotkać (jesli skręcili w inne przejście niz Iwona to i tak musieli ja minąć tuż za parkiem)
  • Odpowiedz