Aktywne Wpisy

Google po aktualizacji Chrome do wersji 138.0.7204.101, zabija najlepszą wtyczkę, bez której, przeglądanie Internetu staję się dramatycznym pokazem reklam (ಠ‸ಠ) brawo dla monopolisty (fanfary)
Da się to jakoś obejść czy zostają już tylko alternatywy?
#ublockorigin #chrome #programowanie #programista15k #korposwiat #monopoljestszkodliwy
Da się to jakoś obejść czy zostają już tylko alternatywy?
#ublockorigin #chrome #programowanie #programista15k #korposwiat #monopoljestszkodliwy
źródło: image
Pobierz
abvq +9
#ajemge1 wczorajszy stream u Zachara w idealny sposób pokazuje jak dziala psychika u wielu kobiet:
1. Przychodzi Przemek z różą, dobry, miły i ułożony chłopak. Maksymalnie na co może liczyć to buziak w policzek, bo w oczach Zuzi to byłoby frajerstwo pocałować się z gościem bez doświadczenia.
2. Przychodzi cpun, który nie ma przyjemnej aparycji, pewnie wiele problemów, ale widać, że swoje już się naruchal w życiu. Pomimo, że gość
1. Przychodzi Przemek z różą, dobry, miły i ułożony chłopak. Maksymalnie na co może liczyć to buziak w policzek, bo w oczach Zuzi to byłoby frajerstwo pocałować się z gościem bez doświadczenia.
2. Przychodzi cpun, który nie ma przyjemnej aparycji, pewnie wiele problemów, ale widać, że swoje już się naruchal w życiu. Pomimo, że gość

Może mam zaburzony nieco ogląd sprawy, ale prawie każda moja znajoma czy koleżanka, ogląda tego typu rzeczy, miedzy sobą wspominają jakieś tam sprawy sprzed x lat zwłaszcza te amerykańskie, nawet te kanały około kryminalne na jutubie są bardzo często prowadzone przez kobiety etc. Dla mnie to trochę niezdrowa fascynacja, chłop nierzadko dawno zgnił po egzekucji, a tutaj ciągle grillowanie nudnego tematu jakiegoś p----a jak Dahmer.
#iwonawieczorek
Czy kobiety są bardziej zainteresowane szeroko pojęta tematyka kryminalną ?
Mam wrażenie, że kobiety podświadomie ekscytują się mroczną aurą, pewnymi plotkami czy poszlakami.
Nie wiem czy zauważyliście, ale naprawdę wiele kobiet kupuje właśnie gazetę "detektyw" czy podobne.
Bo ponad połowa użytkowników tego portalu to mężczyźni
Wykop to portal ogólny, a nie kryminalistyczny.
Wystarczy spojrzeć na strony poświęcone w 100% kryminalnym sprawom, czy w 100% poświęconych temu grupkom na fb, najwięcej udzielają się kobiety.
I od dzieciaka oglądałam z babcia jakies ID, TLC i inne tego typu, mnie cieszy zainteresowanie i to ze robią rzeczy związane z tym wszystkim bo mam co słuchać i oglądać a nie tylko czytać i tłumaczyć sobie artykuły (。◕‿‿
Ja z tych głośnych spraw kojarzę tylko żuk, Tylman i tą parę co z------a jego rodziców we śnie nożami, + plus sprawę morderstwa nastolatki przez chłopa co miał się w niej zakochać, plus matka która zabiła dwoje swoich małych bombelków, ale to tylko dlatego że morderwa miały miejsce w moim mieście.
Gdyby nie wykop to o sprawie Wieczorek nie byłbym w ogóle świadomy.
Za to
Czyli uniwersum szkolna17 i Danielmagical je spełniają. Także i tam można zebrać wiarygodne dane.
Vide przykład jakiegoś bundiego czy nawet naszego trynkiewicza który jeszcze pod celą znalazł żonę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dla mnie zwłaszcza trynkiewicz to rzecz niewyobrażalna.
W drugą stronę to chyba tak nie działa, patusiary z grudziądza raczej
Ślub na wątpliwego fejmu i napisania książeczki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chociaż z drugiej strony przykład tej całej blanki przywoływanej na tagu, czy tej od Greya, pokazuje że bardzo kiepskie grafomańskie wypierdy sprzedają się czasem bardzo dobrze( ͡° ͜ʖ ͡°) także trzeba się wstrzelić w niszę( ͡° ͜ʖ