Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

Smarek37 +144
#remontujzwykopem #stolarstwo
Miraski zmontowałem znajomemu takie stare mebelki z odzysku. Ktoś wymieniał i miało iść na śmietnik a dostało drugie życie. Wiadomo nie jest to kuchnia jak z katalogu, ale po małych przeróbkach typu nowe cokoły, kilka wstawek i zrobieniu ściany z tej samej płyty mdf wyszedł całkiem sympatyczny efekt. Wiadomo, nie ma zgrania góry z dołem i szafka narożna przy zlewozmywaku też nie jest szafką narożną tylko taką przeróbką. Blat też
Miraski zmontowałem znajomemu takie stare mebelki z odzysku. Ktoś wymieniał i miało iść na śmietnik a dostało drugie życie. Wiadomo nie jest to kuchnia jak z katalogu, ale po małych przeróbkach typu nowe cokoły, kilka wstawek i zrobieniu ściany z tej samej płyty mdf wyszedł całkiem sympatyczny efekt. Wiadomo, nie ma zgrania góry z dołem i szafka narożna przy zlewozmywaku też nie jest szafką narożną tylko taką przeróbką. Blat też
źródło: IMG_20240603_190020
Pobierz

#bekazcovidian #koronawirus #bekazlewactwa #revoltagainsthemodernworld #zdrowie #bigpharma
źródło: comment_16721404571OYgkZed7lIpzyrip6mTeK.jpg
PobierzTakie teksty tylko potwierdzają, że mamy do czynienia z debilem. Nawet nie potrafisz sformuować jednego sensownego argumentu, a sam wyzywasz ludzi od debili. Typowe samozaoranie.
Nie wnosisz nic wartościowego do dyskusji. Tracisz tylko czas mój i swój. No chyba, że tobie sprawia satysfakcje wyzywanie ludzi.
Ty nie rozumiesz na czym polega merytoryczna dyskusja. Rzucasz jakąś tezą, ale nie potrafisz jej udowodnić. Na czym polega niby ten dowód przeczący jego tezie? Oświeć mnie, bo narazie to brzmi jak jakieś twoje bezpodstawne urojenie.
Ale wiesz co, jak sie tak wstydzisz przyznać, który to dokładnie komentarz, to możemy zagrać w taką gre jak dla dzieci w przedszkolu i podaj po prostu numerek komentarza, bo myślałem, że mam do czynienia z dorosłym człowiekiem, ale widze, że
Twój poprzedni komentarz też był ad personam.
Narazie udajesz, że nie jesteś hipokrytą.
Poza tym zamiast unikać tematu dyskusji to lepiej podaj te komentarze, które niby potwierdzają twoje stanowisko.
źródło: comment_1672418441j2NpGrQ5QOpZGuLbrydEZx.jpg
PobierzCzy ja ci musze wyjaśnić jak dziecku, że trzeba powiedzieć co w tym tekście według ciebie jest argumentem przeciw? Nie rozumiesz tego? Potrafisz sformuować pełnym zdaniem w jaki sposób wedlug ciebie i co konkretnie potwierdza twoje stanowisko?
Nie potrafisz udowodnić swoich fałszywych oszczerstw, ani przyznać się do błędu. Jesteś obrzydliwym kłamcą.