Aktywne Wpisy

MrTofu +8
Mirki i Mirabelki
Mała łazienka
Czy taki układ ma wiele błędów w #aranzacjawnetrz w #lazienka ?
Jakieś ukryte problemy, które będą utrudniały życie?
Z góry dziękuję za opinie.
#kiciochpyta
Mała łazienka
Czy taki układ ma wiele błędów w #aranzacjawnetrz w #lazienka ?
Jakieś ukryte problemy, które będą utrudniały życie?
Z góry dziękuję za opinie.
#kiciochpyta

oxymirek +1132
jeśli ktoś miał jakieś wątpliwości to po wprowadzeniu lex Tusk chyba zostały rozwiane.
Gratuluję wszystkim madkom, emerytom, nierobom. Mam nadzieję że warto było roz******ć lata rozwoju i demokrację za socjał.
#pokityka #bekazpisu #bekazpodludzi #polityka
Gratuluję wszystkim madkom, emerytom, nierobom. Mam nadzieję że warto było roz******ć lata rozwoju i demokrację za socjał.
#pokityka #bekazpisu #bekazpodludzi #polityka

Poszło o to, że jak spadł śnieg i świeciło słońce to napiłem się piwa i nagrałem story, że trzeba cieszyć się z małych rzeczy i z tego, że ktoś na nas spojrzy na ulicy. Czy to wszystko to była próba odegrania się za to? Wasza zemsta? Seks za to, że ktoś spojrzał na ulicy?
#anonimowemirkowyznania #psychologia #redpill #kobiety #zwiazki #przemyslenia #blackpill #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #p0lka #tinder #fotkapl #borderline #rozowepaski #rozowypasek #podrywajzwykopem #podryw #logikaniebieskichpaskow #przegryw #przemyslenia #rozmowyprzegrane #seks
Komentarz usunięty przez autora
miała przejawy kiedyś, gdy chciałem przyjechać po swoje rzeczy to pisała, że nie teraz i że zadzwoni
1) #!$%@? co za zezwierzęcenie #!$%@?, tfu na nią
2) skąd ty o tym wiesz? Dlaczego wiesz co ona wyprawia po rozstaniu z tobą?
1) loda nie, ale doprowadziła go do orgazmu dłonią i on próbował jej, ale nie doszła, bo po alko średnio czuła (obstawiam, że jednak nie podnieciła się przy nim i przerabiała sytuację ze mną)
2) niestety nie mogę tego napisać, ale sprawdzone źródło - coś w rodzaju jakbym czytał te wiadomości z nim
Komentarz usunięty przez autora
nie cieszenie się z Twoich sukcesów, nie interesowanie się Tobą, arogancja, śmianie się z Ciebie "niby w żartach", sarkazm, brak empatii, brak opcji pójścia na kompromis itd.
tak, zdecydowanie masz rację. cieszę się, że obyło się bez dzieci :))