Wpis z mikrobloga

Jak to jest z perspektywy psychologicznej, że była dziewczyna, która po zerwaniu ze mną, dzień po od razu zrobiła dobrze swojemu przyjacielowi (choć kiedyś zarzekała się, że nie jest w jej typie), za jakieś 2 tygodnie uprawia seks z typem z neta a po miesiącu od sytuacji żali się siostrze, że za mną tęskni? Nie można to myśleć na początku? Nie, nie wrócę do niej NIGDY.

Poszło o to, że jak spadł śnieg i świeciło słońce to napiłem się piwa i nagrałem story, że trzeba cieszyć się z małych rzeczy i z tego, że ktoś na nas spojrzy na ulicy. Czy to wszystko to była próba odegrania się za to? Wasza zemsta? Seks za to, że ktoś spojrzał na ulicy?

#anonimowemirkowyznania #psychologia #redpill #kobiety #zwiazki #przemyslenia #blackpill #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #p0lka #tinder #fotkapl #borderline #rozowepaski #rozowypasek #podrywajzwykopem #podryw #logikaniebieskichpaskow #przegryw #przemyslenia #rozmowyprzegrane #seks
  • 22
@Kryskamatyska: może i zarzutka ale znam podobną sytuację u siebie w otoczeniu. Laska rzuciła chłopa. A po jakims czasie okazało się, że jednak chce do niego wrócić. Ale ziomek miał już #!$%@? bo ona przez ten czas kręciła się na karuzeli kutangów. Uwaga powód zerwania: on traktował mnie za dobrze i tym mnie przytłaczał xD ale jak się okazało, że inni traktują ją gorzej to nagle zapragnęła wrócić ¯\_(ツ)_/¯
@Frankyyfrank: po tym co zrobiła to nawet nie ma takiej opcji. jak kogoś mocno kochałem to leczę się z nieudanego związku co najwyżej alkoholem parę dni, ale nie seksem z kimś przypadkowym, bo dla mnie seks jest zarezerwowany na kogoś bliskiego, ale być może dla niej to normalka jak jedzenie czy oddawanie uryny ;)

miała przejawy kiedyś, gdy chciałem przyjechać po swoje rzeczy to pisała, że nie teraz i że zadzwoni
@sikalafou:
1) loda nie, ale doprowadziła go do orgazmu dłonią i on próbował jej, ale nie doszła, bo po alko średnio czuła (obstawiam, że jednak nie podnieciła się przy nim i przerabiała sytuację ze mną)
2) niestety nie mogę tego napisać, ale sprawdzone źródło - coś w rodzaju jakbym czytał te wiadomości z nim
@betonowa_klata: skąd wiesz o jej narcyzmie? w sensie jak to wywnioskowałeś? właśnie po tym egoizmie i przedmiotowym traktowaniu? tak, była narcyzką. przykłady z życia z nią:

nie cieszenie się z Twoich sukcesów, nie interesowanie się Tobą, arogancja, śmianie się z Ciebie "niby w żartach", sarkazm, brak empatii, brak opcji pójścia na kompromis itd.

tak, zdecydowanie masz rację. cieszę się, że obyło się bez dzieci :))