Wpis z mikrobloga

Czy jeżeli byłem długo w związku i kochaliśmy się bardzo i moja była dziewczyna (jak się dowiedziałem dopiero po miesiącu) dzień po zakończeniu związku spotkała się z przyjacielem (o którym kiedyś wspominała, że w ogóle jej się nie podoba i nawet nie mam o co się martwić - grubasek), napiła się z nim i dzięki niemu on doszedł (zrobiła mu dobrze ręcznie - ona nie doszła bo po alko jej nie szło) i jedynie doszło do tego, że on ściągnął z niej spodnie i klepał po tyłku, to czy byłem z #!$%@?ą dziewczyną i dobrze, że już nie z nią nie jestem, czy to normalność wśród kobiet i raczej nie mam co liczyć na taką, która po zakończeniu związku się nie puszcza i muszę się przyzwyczaić?

Dodam, że po tej sytuacji parę dni później sama chciała zaproponować mi koleżeńską relację i się nie zgodziłem właśnie ze względu na to, że z byłymi nie powinno się mieć żadnej relacji. Jak dziś sobie to przekminiłem po tym jak się o tym dowiedziałem, to równie dobrze mogłem się na to zgodzić i spotykać się na #seks.

Rozumiem, że teraz kobiety jak się rozstają to nie ma takiej, która cierpi po rozstaniu i przeżywa to jakoś, tylko to normalność i skaczą po bolcach czy po prostu trafiłem na nieczułą?

PS Dowiedziałem się też, że przed Świętami pisała do siostry, że za mną tęskni. Po takich akcjach? Koniec.

#anonimowemirkowyznania #psychologia #redpill #kobiety #zwiazki #przemyslenia #blackpill #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #p0lka #tinder #fotkapl #borderline #rozowepaski #rozowypasek #podrywajzwykopem #podryw #logikaniebieskichpaskow #przegryw #przemyslenia #rozmowyprzegrane
  • 16
@Xefirex: tutaj po prostu dla zasięgu

@nowywinternetach: zgadza się, rozumiem to, ale czy to jest tak, że teraz już tak jest i nie znajdę normalnej, która tak nie robi, tylko dzień po zakończeniu relacji będzie starać się zachować jakieś zasady, wartości i nie puści się, chwilę pocierpi w myślach i za tydzień odezwie się normalnie bez ruchania się? czy to nie jest tak, że ta osoba po prostu miała problem
@memforis: Yup. To co piszesz nizej, nie wybacza sie pewnych rzeczy. Jak ktos zrobil cos malego to za chwile zrobi cos duzego. testowanie na ile mozna sobie pozwolic. To jak z dochowaniem tajemnicy, jak ktos zdradzil maly sekret to i zdradzi duzy. Jestes wolny. Uzbieraj sobie kase na fajne buty, skok ze spadochronem, nie wiem, cokolwiek Ci sie spodoba. Dbaj o siebie, napisalbym idz na tance (to dziala jesli nie jestes
@Achajos @nowywinternetach: w sensie dowiedziałem się o tych akcjach miesiąc po rozstaniu. gdybym wiedział wcześniej to z pewnością bym to uciął sam.

tak to rozstanie miało miejsce z powodu tego, że wrzuciłem story na Insta (z piwem w dłoni w parku gdy spadł pierwszy śnieg i świeciło słońce), gdzie powiedziałem, żeby cieszyć się z małych rzeczy jak piękna pogoda i nawet jak idziesz ulicą i spojrzy się na Ciebie jakaś dziewczyna.