Aktywne Wpisy

Melkovva_ +377
Zadzwoniłam do rodziny po x latach i poprosiłam o pomoc...
I wracam na stare śmieci.
Dajcie trochę plusów na otuchę bo czeka mnie zmiana całego życia i walka o dzieci.
#smutek #zalesie #przegrywka
I wracam na stare śmieci.
Dajcie trochę plusów na otuchę bo czeka mnie zmiana całego życia i walka o dzieci.
#smutek #zalesie #przegrywka

źródło: a9qzbzrdelvjxqb
Pobierz
Mirki, zaplanowałem sobie od razu po maturze wyjechać do Holandii do pracy na 3-4 miesiące, zrobić sobie poduszkę finansową itp. Jednak zewsząd słyszę porady, żeby raczej unikać polskich agencji, starać się znaleźć coś "na własną rękę". Problem w tym, że o ile w miarę mógłbym dogadać się po angielsku, o tyle holenderski jest mi zupełnie obcy. Zależałoby mi więc żeby to był język angielski oraz najlepiej jakieś zakwaterowanie, żebym sam się tym nie musiał martwić.
Macie jakieś rady, wskazówki? Patrzyłem stronę EURES, ale tam praktycznie żadnych ogłoszeń po angielsku nie ma
#pytanie #praca
na dodatek na 3-4 miesiace to tym bardziej
Też słyszałem taką radę, nie wiem czy to ma sens, ale ze podobno lepiej wybrać agencję, która wymaga żeby samemu sobie dojechać do Holandii. Ponoć jak agencja proponuje organizacje dojazdu i pracownik jest chętny to znaczy że taki pracownik nie ma kasy i można z nim
@mariowtetrisie: no właśnie myślałem bardziej o magazynie. Tylko czy nie jest tak, że na zbiorach są większe stawki?
Jeśli rzeczywiście wyjazd będzie trwał 3-4 miesiące to po co Ci holenderski? Jeśli nie planujesz w przyszłości emigracji to z angielskim bez lipy możesz wyjechać.
Szukaj holenderskich agencji pracy jakby co
Komentarz usunięty przez autora