Aktywne Wpisy

Wynoszony +97
Czy używałbyś opcji Polski kierowca w #uber #bolt #freenow ?
Albo móc wybrać opcje "Mówi komunikatywnie po polsku"
#polska #polskiedrogi #kiciochpyta
Albo móc wybrać opcje "Mówi komunikatywnie po polsku"
#polska #polskiedrogi #kiciochpyta

Czy używałbyś opcji Polski kierwca w aplikacji do zamawiania przejazdów?
- Tak, a nawet zapłaciłbym więcej 40.9% (833)
- Tak, ale cena musiałaby być taka sama 27.8% (566)
- Nie, nie używałbym takiej opcji 31.4% (639)

Na zakupkach spodobała mi się jedna koszula, ale była droga, bo 250zl, a było mi szkoda kasy. Mój chłopak powiedział, że mi kupi za hehe loda. Zgodziłam się, a wieczorem w domu dostał za co zapłacił.
Był zadowolony, bo w sumie lodzik za 250zł to "hehe niedużo" jak stwierdził.
Zdziwiłby się jakby się dowiedział, że byłemu robiłam po prostu z miłości
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #sex
Był zadowolony, bo w sumie lodzik za 250zł to "hehe niedużo" jak stwierdził.
Zdziwiłby się jakby się dowiedział, że byłemu robiłam po prostu z miłości
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #sex
Jeśli nie wziąłeś wykopku urlopu to jutro już wracasz do pracy, na powrót do rzeczywistości ten post! 07:02:01, Poniedziałek, 26 grudnia 2022. Imieniny: Dionizego, Szczepana. Słońce podniesie się dziś o 08:07. Będzie oświecało nas 7 godzin i 18 minut, w zenicie znajdzie się o 11:47 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 15:26. Ciemna noc zapadnie o 16:57, ale gwiazd można wypatrywać od 16:10.
Ciężko wczoraj. Rodzinie udało się wyprowadzić mnie z równowagi na tyle, że się po prostu poryczałam. Człowiek się stara, robi wszystko sam od zera żeby każdemu dogodzić i oczywiście w zamian dostaje wielkie pretensje i awanturę. #!$%@? no, nie mam siły.
no dzien dobry ja pracka do 14 i niewyspany @shitty_support ehhhhhh nie przejmuj sie (づ•﹏•)づ
@shitty_support: Czułe cielę dwie matki ssie.
Do wszystkich rodziców.
Tylko koordynacja działań za plecami dzieci i wspólny front rodziców
gwarantują drastyczne zniżki kosztów wychowania w tym emocjonalne.
@micke @algus @AllGoesWrong @bolorollo @buczubuczu @Dziesion @Jurgen_Van_Beethoven @Sikorka2017 @Wejszlo @wynalazek_one @mobutu2 @shitty_support @bolorollo @unizony_czlonek @slabehaslo @Hansim33 @wyinwidualizowany @nie_mowie_po_kociemu @piupiulaserem @TomTailor100 @pepek614
Ale nie ma tego złego, bo jeszcze może uda się wyskoczyć z koleżankami na łyżwy (。◕‿‿◕。)
@shitty_support: tule gorąco kochana i ratuje herbatką i ciastem (づ
@shitty_support: :( Nie smuć się Support, life is #!$%@? czasami. Ludzie potrafią być nieuprzejmi w całkiem bezmyąlny sposób, nawet jeżeli nie przyświecają im wrogie intencje. Niestety duzo w naszym
spokojnej nocki totowcy ᶘᵒᴥᵒᶅ