Aktywne Wpisy
LaurenceFass +221
Dzietność 1.1 w Polsce.
Wyobrażam sobie, że za 100-200 lat kiedy społeczeństwa europejskie zostaną wyparte (albo się ogarną - mniej prawdopodobne) obecne czasy będą postrzegane jako okres całkowitej ciemnoty (IQ spada...), degeneracji. Trudno szukać podobnego okresu w całej historii Polski.
Ludzie bali się wojny atomowej, a okazuje się, że zwykły konsumpcjonizm, materializm, wygodnictwo i porzucenie dotychczasowej kultury przez większą część społeczeństwa da znacznie gorsze skutki. Wojna atomowa skończyłaby się zniszczeniem kilkunastu miast i
Wyobrażam sobie, że za 100-200 lat kiedy społeczeństwa europejskie zostaną wyparte (albo się ogarną - mniej prawdopodobne) obecne czasy będą postrzegane jako okres całkowitej ciemnoty (IQ spada...), degeneracji. Trudno szukać podobnego okresu w całej historii Polski.
Ludzie bali się wojny atomowej, a okazuje się, że zwykły konsumpcjonizm, materializm, wygodnictwo i porzucenie dotychczasowej kultury przez większą część społeczeństwa da znacznie gorsze skutki. Wojna atomowa skończyłaby się zniszczeniem kilkunastu miast i
CH3j +411
Czekacie na sezon 2?
Czekacie na sezon 2?
Zamknąłem się w swoim pokoju i unikałem ludzi, użalając się nad sobą. Nie miałem celu ani motywacji, aby działać i zmieniać coś w swoim życiu. Brakowało mi chęci do działania i bycia aktywnym.
Gdy przyszły święta, poczułem się jeszcze bardziej samotny i odrzucony. Nie miałem nikogo, kto mógłby mi podarować prezent czy choćby po prostu spędzić ze mną ten czas. Brakowało mi bliskości i uczuć, które zawsze towarzyszą świętom.
Mimo to, staram się nie poddawać i szukać sposobów na poprawienie swojej sytuacji. Chcę znaleźć cel i sens w swoim życiu i zacząć działać, aby odnosić sukcesy i cieszyć się nimi. Nie chcę już więcej użalać się nad sobą i tracić szansy na szczęście.
#przegryw #stulejacontent #tfwnogf #gorzkiezale #zalesie
Komentarz usunięty przez autora Wpisu