Wpis z mikrobloga

Jak dla mnie to już koniec projektu. Ciężko mi sobie wyobrazić, że będą w stanie przyciągnąć taką widownie streamując z Polski. Dzisiaj już było czuć, że są wypaleni. Nie było tej fajnej energii jak na początkowych streamach
#famemma
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KnurJajcaty: mi ten dzisiejszy live się podobał bardziej niż te poprzednie, spontan na mieście, gadanie z ludźmi, na chwile do klubu wbili, na plaże z dziewczynami, na impreze basenową jechali tym całym tuk tukiem(nie wpuścili ich z kamerą, ale Ferrari na chwile wszedł i mówił, że nic nie stracili) jeden z lepszych streamów, dużo lepsze od hoteli które się by znudziły po jeszcze 2 streamach, na mieście zawsze coś nowego
  • Odpowiedz
@KnurJajcaty: słaba ekipa, natan troche obsrany, amadi wystraszony jakis takiś przez ta p---e stasko, do tego strach przed banami, jak ogarną ludzi to bedzie fajny content
bramkarz Kucz dał rade
  • Odpowiedz
@Legit_Info_12: Gdyby akurat nie robili z siebie debili typu, ze znaja muska, haalanda czy kogos tam jeszcze to byloby spoko, a oni sie zachowywali tak jakby nie chcieli tych typiar wyrwac XD Niby spoko jest takie chodzenie po miescie ale zeby byl jakis cel! Mogli wyrwac jakies foki i pojsc do hotelu z alkoholem i wtedy dopiero afterek ciekawy by sie zaczal, a tak to te 2-3h ostatnie przymulili pale
  • Odpowiedz
@CezaryKlementowicz: no nie zgodze się, że później przymulali, poprostu wysoko poprzeczke postawili pierwszymi streamami i ludzie mają oczekiwania, że ciągle będzie hotel itd, to by się szybko znudziło, a co do tego, że znają Haalanda to przecieżto prawda, ten Tomek co przez większość streama operatorem był grał w Bayerze Leverkusen, grał z takimi piłkarzami jak havertz w 1 drużynie, grał przeciwko właśnie Hallandowi itd, to prawda jest przecież xd
  • Odpowiedz
@KnurJajcaty A moim zdaniem to nie tyle wypalenie, co po prostu wyczucie, że za dużo szumu wokół nich. Tu już nie grozi tylko ban za jakieś akcje, są na celowniku tej psychopatki i później będą ciągani po sądach, zgłaszani do YT i wszystkich świętych. Wiedzą, że mocno ryzykują kariery na Fame i ogólnie w internecie kosztem w zasadzie tylko rozrywki dla miłośników dymów, finansowo to się w ogóle nie spina.
  • Odpowiedz
@IIIlIII: Gadasz glupoty jak dziecko, ze robią to tylko dla rozrywki. To ze z donejtow im sie nie spina, nie znaczy ze nie zarobią w inny sposob, czy to przez większe kontrakty na fane, czy lepsze deale na instsgramie lub yt dzieki większej rozpoznawalności i zbudowanej społeczności
  • Odpowiedz
@IIIlIII: jestem podobnego zdania, do mało kogo dotrze na wypoku, że to nie są patostreamerzy z krwii i kości a potrafią się w porę opamiętać ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz