Aktywne Wpisy

Nasz unikatowy program edukacyjny "Nowa Ty w IT. Profesjonalizm nie ma płci" nabiera tempa!
Zapraszamy do posłuchania pierwszego podcastu, który powstał w ramach tego projektu.
Cykl 12 odcinków otwiera spotkanie z Katarzyna Blachowicz, zastępczynią Dyrektora Centralnego Ośrodka Informatyki, tegoroczną laureatką Forbes’a a przede wszystkim prawniczką, która zmieniła branżę na IT.
Podcasty prowadzi znana z Radia Kolor Martyna Wojciechowska.
Dołączcie do Nas i słuchajcie naszych podcastów na Spotify!
„Nowa Ty w IT” jest
Zapraszamy do posłuchania pierwszego podcastu, który powstał w ramach tego projektu.
Cykl 12 odcinków otwiera spotkanie z Katarzyna Blachowicz, zastępczynią Dyrektora Centralnego Ośrodka Informatyki, tegoroczną laureatką Forbes’a a przede wszystkim prawniczką, która zmieniła branżę na IT.
Podcasty prowadzi znana z Radia Kolor Martyna Wojciechowska.
Dołączcie do Nas i słuchajcie naszych podcastów na Spotify!
„Nowa Ty w IT” jest

Smutny_procesorr +20
Tucznik to jest inny poziom świadomości, typ potrafił zarabiać po 50 tysięcy złotych na miesiąc i nigdy nie był za granicą, nie podróżował nawet po Polsce, jedynie gdzie był dalej to na #famemma.
Jedynie gdzie żre to tanie fastfoody on nawet nigdy sushi nie jadł xD. To jest dla mnie pojęte jak można mieć takie upośledzenie umysłowe. Ja zarabiając minimalną byłem w kilkunastu krajach i przeżyłem więcej w życiu niż knur
Jedynie gdzie żre to tanie fastfoody on nawet nigdy sushi nie jadł xD. To jest dla mnie pojęte jak można mieć takie upośledzenie umysłowe. Ja zarabiając minimalną byłem w kilkunastu krajach i przeżyłem więcej w życiu niż knur
Niczym się to nie różni od wyznaczania Arabii Saudyjskiej na przewodniczącą komisji ds. Praw Człowieka w ONZ.
Jeśli ktoś przebija bezczelność PiS, to jest to oligarchiczna mafia w UE.
#bekazlewactwa #4konserwy #afera #logikarozowychpaskow #lewackalogika #bekazpodludzi #polityka
@Kapitalista777: Rosati przychodzący zakażony covidem na głosowanie( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kapitalista777: kto nigdy nie doznał przemocy emocjonalnej od kobiety niech pierwszy rzuci kamień
Tak swoją drogą. Cancel culture to kretyński pomysł lewicy. Aby zarzucać, lewicy że się w to nie bawi, to akurat dość głupie.
Pis bez problemu wybacza rozwodnikom, członkom PZPR czy takim zaćpanym noszącym pseudonim 'Pies'.
@Kapitalista777: no to już akurat gruba fantazja. Pisu bic nie przebije.
Ta retoryka konfiarska coraz bardziej zbiega do "prrrrrt lewadztwo", jak tak się zdecydować nie możesz na co właściwie chciałeś popomstowac.
@metalowy_pasterz: Między innymi ten wybór.
Zacznijcie oceniać rzeczy obiektywnie, a nie kierując się tylko nienawiścią do jednej partii.