Aktywne Wpisy

ujtamajtam +289

Caracas +49
Moja córka w tym roku ma mieć pierwszy raz religię (idzie do zerówki w państwowym przedszkolu).
Dziś było spotkanie z księdzem - odwiedził klasę czy tam pokój gdzie przebywa grupa do jakiej uczęszcza moja córka.
Są tam zabawki różne plakaty na ścianach itp.
Teraz najlepsze ksiądz powiedział, że do czasu jego następnej wizyty mają zniknąć z ściany wszystkie dinozaury oraz rzeczy z nimi powiązane bo to sprzeczne z nauką kościoła i to
Dziś było spotkanie z księdzem - odwiedził klasę czy tam pokój gdzie przebywa grupa do jakiej uczęszcza moja córka.
Są tam zabawki różne plakaty na ścianach itp.
Teraz najlepsze ksiądz powiedział, że do czasu jego następnej wizyty mają zniknąć z ściany wszystkie dinozaury oraz rzeczy z nimi powiązane bo to sprzeczne z nauką kościoła i to

@Alky: jaki zakaz? Możesz pracować¯\_(ツ)_/¯
@Alky: możesz pracować na lotnisku, stacji benzynowej, jak masz własną działalność masz nielimitowany czas pracy, ale tobie się "zakazuje" pracować w szabat. Jak jesteś pracownikiem urzędu to owszem( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nigdy żadnym świętem nie ogoliłem sobie mordy ani nie wsiadłem do święta, żeby pojechać do Radomia, więc gdzie tu "korzystanie"?
@Kotouak: czyli korzystałeś¯\_(ツ)_/¯
@Kotouak: a wcześniej pisałeś to:
@Kotouak: a więc jak tam hipokryto?( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kotouak: a dopiero co narzekałeś( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kotouak: teraz fikoła sadzisz i tyle( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kotouak: a o nic, tak lubię czepiać się hipokrytów( ͡° ͜ʖ ͡°)