Aktywne Wpisy

SzymonXes +490
Z rigczem. A julka teamleaderka sama ze sobą nie może dojść do ładu czy chodzi o godzinę czy o dwie.
#pracbaza #heheszki #logikarozowychpaskow
#pracbaza #heheszki #logikarozowychpaskow

Headcrab_B +123
Zwalniają Michniewicza podczas gdy jest postep w drużynie. Mały sukces w postaci wyjścia z grupy ( chyba nikt nie łudzi się ze mieliśmy szanse na coś wiecej).
Wszyscy mają do niego pretensje o kasę. Ale czy słusznie? Przeciez to premier odpowiada za kasę. Powiedział że będzie. No i nie było. Ja tu widzę tylko winę premiera.
Jakby Wam obiecano jakąś nagrodę to byście odmówili? Wstydzili się jej? #kanalsportowy #pilkanozna #kanalbekowy
Moim zdaniem pis zamiata pod dywan swoją własną wpadkę i Michniewiczowi się oberwało za cudze winy.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
W pracy myślisz o premii? Czy o tym żeby jakoś tam dobić do wypłaty?
Oni po prostu żyją w bańce......
@Nerlo_ajcats: jakby mi Morawiecki obiecał milion złotych z państwowych pieniędzy to może i bym się skusił no ale wiedziałbym, że ludzie mieliby prawo po mnie #!$%@?ć bo wyciągnąłem ręce kasę która mi się nie należy xD
A gdy robi to piłkarz na poziomie reprezentacji który zarabia i tak kupe kasy to krytyka jest jeszcze większa.
@Nerlo_ajcats: meanwhile
Maroko w półfinale
@Nerlo_ajcats: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czesio Misio nawet kwitka nie dostał a już był osrany że szczęścia że wielka kasa wpadnie na konto.
Gość co wywiad to kręcił, teraz Stanowski dokłada swoje i ciekawe jaki baran w to wszystko uwierzy że Czesio Misio nic złego nie robił.
Ja
Masz obiecaną premię, to czekasz spokojnie do wypłaty, a nie że miesiąc roboczy się nie skończył (mistrzostwa) a Ty już dopominasz się o pieniążki przez pośrednika Chłopika.
Mati to Ty?