@Noami: Dlaczego szkoda? Możesz sobie grać na dwóch kompach w sieci. Piszesz szkoda, bo to Ci się kojarzy z dawnymi latami kiedy byłeś młodszy, a nie dlatego, że splitscreen był jakiś wspaniały. ;)
@Noami: Ja z synami pomykam na ps4 w Beach Buggy Racing (do 4 osób na ekranie). Gra stara ale bardzo grywalna :) Ale fakt, brakuje czegoś poważniejszego ze splitscreenem...
@Noami: Dwójeczka jak dla mnie najlepsza. Miałem Lotus Trilogy, ale najchętniej grałem w dwójkę na Amidze. Pierwsze moje spotkanie to możle L1 i/albo L2 na Atari ST. Pamiętam, że wrażenie robiły te fury w intro jak np światła się wysuwały.
@Noami: Dlaczego szkoda? Możesz sobie grać na dwóch kompach w sieci. Piszesz szkoda, bo to Ci się kojarzy z dawnymi latami kiedy byłeś młodszy, a nie dlatego, że splitscreen był jakiś wspaniały. ;)
@astrodamus: pff granie po sieci się nie umywa do grania na splitscreenie, nie miałeś kolegów/rodzeństwa? ( ͡°͜ʖ͡°)
@bgb1: Oczywiście, że miałem i równie miło wspominam łupanie po LAN-ie w DN3D. Grało się też w żużel - 4 osoby przy jednym monitorze, 3 na klawie, jedna myszką.
@Kaczy90: Już gramy, mega gierka, dzięki! Znasz jakieś jeszcze dobre samochodówki? PS. Oprócz samochodów ostatnio Steam World Dig u nas ostatnio rządzi, polecam :)
@Noami: Uwielbiałem za dzieciaka te piękne pixelartowe tła w tej grze, a także podczas ekranów ładowania, to były moje ulubione gry na amidze, Lotus 2 i 3. Wyobraźnia kiedyś tak potrafiła działać, że "tworzyłem" sobie w głowie cały świat, i że gdzieś tam się da dojechać, i zastanawiałem się co tam jest za tą pustynią/miastem/górami. Ehh, piekne czasy to były ( ͡°͜ʖ͡°)
#ukraina #rosja #wojna Wcale na Ukrainie nie ma uwielbienia nazizmu - w ogóle jak śmie ktoś tak twierdzić. Na zdjęciu (przypadkowo) żołnierz ukraiński z brygady Luftwaffe z Krzywego Rogu
#gimbynieznajo #staregry #dos #amiga #atari #gry
@astrodamus: pff granie po sieci się nie umywa do grania na splitscreenie, nie miałeś kolegów/rodzeństwa? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kaczy90: Już gramy, mega gierka, dzięki! Znasz jakieś jeszcze dobre samochodówki?
PS. Oprócz samochodów ostatnio Steam World Dig u nas ostatnio rządzi, polecam :)