Aktywne Wpisy

Damianowski +219
Piękna pogoda
#!$%@? kasztelańca xD
Udanego weekendu (。◕‿‿◕。)
#pijzwykopem #piwo #pokazmorde #100browarowchallenge #pogoda #feels
#!$%@? kasztelańca xD
Udanego weekendu (。◕‿‿◕。)
#pijzwykopem #piwo #pokazmorde #100browarowchallenge #pogoda #feels

Serylek +37
3 dni temu minęły 2 lata na emigracji.
Zacząłem prace w Niemczech od wolontariatu w domu kultury, ok 3. Msc. Potem 2 msc na kuchni gdzie się zwolniłem bo zaproponowali pracę na recepcji w innym bundeslandzie. Od listopada 2022 w Szwajcarii i tutaj już raczej zostanę na stałe, lepszej pensji nie dostanę nigdzie.
W Polsce bywam 2-3 tygodnie w roku i już nie potrafię się kompletnie odnaleźć, kontakt staram się trzymać ze
Zacząłem prace w Niemczech od wolontariatu w domu kultury, ok 3. Msc. Potem 2 msc na kuchni gdzie się zwolniłem bo zaproponowali pracę na recepcji w innym bundeslandzie. Od listopada 2022 w Szwajcarii i tutaj już raczej zostanę na stałe, lepszej pensji nie dostanę nigdzie.
W Polsce bywam 2-3 tygodnie w roku i już nie potrafię się kompletnie odnaleźć, kontakt staram się trzymać ze
#nieruchomosci #mieszkanie #pracbaza
@PochlaniaczChleba: widzę, że mamy tak samo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
p.s nie mieszkam w soya5 to nie muszę płacić 10k za metr ¯\_(ツ)_/¯
@luxixa: Piłkarze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@luxixa: W XX.
(nie dowiesz się kompletnie niczego z tego, że ktoś miał wtedy 19 lat, a zupełnie inny ktoś z zupełnie innymi warunkami - 39 lat)
@luxixa: Przecież napisałem: "a zupełnie inny ktoś z zupełnie innymi warunkami"
Brednie. Nie dowiesz się niczego z tego, w jakim wieku ktoś kupił mieszkanie.
No to jakie wnioski wyciągnąłeś z - prawdziwego! - przykładu, że jeden miał 19 lat, a inny 39?
:-)
@sikalafou: że co..?!
hajs wygrałeś, dostałeś czy odziedziczyłeś? czy się pomyliłeś i zamiast 29 wpisałeś 19? ( ͡° ͜ʖ ͡°)