Chciałbym popełnić swoje pierwsze ślepe kupowanie z Ormonde Jayne Montabaco Zastanawiam się nad EDP vs Intensivo 120ml EDP kosztuje niewiele więcej niż 50ml wersji Intensivo - jakie jest Wasze zdanie dotyczące tych perfum, warto pozbawiać się tych 70ml? Opinie i głosy na fragrze sugerują, że w wersji intensivo jest większa przewaga górskiego powietrza, co wydaje mi się ciekawą opcją. #perfumy
@ganymedziarz_ciemiezca: Każo to trzeba brać ;) Jak się nie spodobają albo na petardy w sylwestra nie będzie, to najwyżej będę robił rozbiórkę ( ͡°͜ʖ͡°)
@MalaPala wczoraj zarzucilem pierwszy raz globala intensivo i to jest taki kocur ze szok, pdoobne wrazenie zrobil na mnie bois imperial. Jakbys jednak chcial sprobowac intensivo to przypadkiem ( ͡º͜ʖ͡º) mam gotowy dekant.
@MalaPala: Bierz flakon Intensivo i nie baw się w dekanty, szczerze piszę, ten zapach to jest mega safe blindbuy, po prostu jest tak przyjemny, że podoba się każdemu niezależnie od wieku czy preferencji.
Chciałbym popełnić swoje pierwsze ślepe kupowanie z Ormonde Jayne Montabaco
Zastanawiam się nad EDP vs Intensivo
120ml EDP kosztuje niewiele więcej niż 50ml wersji Intensivo - jakie jest Wasze zdanie dotyczące tych perfum, warto pozbawiać się tych 70ml? Opinie i głosy na fragrze sugerują, że w wersji intensivo jest większa przewaga górskiego powietrza, co wydaje mi się ciekawą opcją.
#perfumy