Wpis z mikrobloga

Ahhh, nareszcie dorwałam się do mojej cudnej paczki od @MementoMori49 (ʘʘ)

Odebrałam ją z paczkomatu jadąc do pracy, ale ostatecznie została w samochodzie bo robiłam dziś za sekretarkę i unboxing tuż pod nosem dyrektora uznałam za niezbyt mądry pomysł. Cały dzień przebierałam nogami i oto jest.

Moja #wykopaka jest SUPER! 

@MementoMori49 dziękuję Ci za przemyślane prezenty, przemiły list (na 3 strony!) i eleganckie opakowanie. Zobaczcie zdjęcie w komentarzu - każda rzecz była oznaczona małym odręcznym rysuneczkiem (ʘʘ) Do tego ręcznie malowana kartka! Szalenie spodobała mi się książka-gra-zagadka, nie widziałam wcześniej niczego takiego i już się cieszę na myśl o przejściu tej książko-gry. Kilka lat temu często chodziłam do escape roomów i jestem przekonana, że taka forma gry-książki będzie fajną zabawą. Tym bardziej, że tuż po Świętach planuję urlop polegający głównie na błogim nicnierobieniu, będzie w sam raz. Podobnie jak książka - film oglądałam daaawno temu, tak dawno, że w sumie już nie pamiętam szczegółów, także przeczytam z wielką przyjemnością. Tym bardziej, że nie wiedziałam o istnieniu książki () Kubek jest uroczy i bardzo mi się przyda, bo lubię zabrać do samochodu coś ciepłego i bardzo przemawia do mnie idea kupowania kawy na wynos do własnego pojemnika. Na zdjęciu brakuje kocimiętki dla kota, który już zdążył rozerwać opakowanie więc schowałam przed nim woreczek. Kotu spodobał się też bardzo biały krasnal na choinkę ale uratowałam go spod kocich pazurów. Słodycze pewnie zniknął zanim skończę pisać, ale w końcu są od umilania życia, więc co sobie będę żałować ¯\_(ツ)_/¯ Ha. No i kakałko i pianki! W życiu sobie nie zrobiłam kakao z piankami, ale mając już komponenty, na pewno spróbuję.

Dziękuję Ci @MementoMori49, jesteś przemiłą Mirabelką i sprawiłaś mi dużo radości tą paczką ʕʔ Wszystkiego pięknego!
errabunda - Ahhh, nareszcie dorwałam się do mojej cudnej paczki od @MementoMori49 (ʘ‿...

źródło: comment_1671645316FPMk7CkZTVqPGIsy6R1VFX.jpg

Pobierz
  • 2
  • Odpowiedz