Aktywne Wpisy

splinter96 +112
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

HoroLive +21
Wynajmuje mieszkanie ok 3 lata, nagromadziłem tam pełno rzeczy, mam pełno książek, ubrań. Mieszkanie było puste, pokupowałem tam meble, łożko, pralke, lodówke, rolety, karnisze, jakiś dywan. Wszystko praktycznie urządzałem. (wszystko jest moje mam paragony). Właściciel mieszkania ogłosił, że mieszkanie idzie na sprzedaż.
Da się jakoś to zablokować? Co teraz z tymi rzeczami co kupiłem zrobić. Chodzę od rana zdenerwowany nie wiem co robić.
#nieruchomosci #kiciochpyta
Da się jakoś to zablokować? Co teraz z tymi rzeczami co kupiłem zrobić. Chodzę od rana zdenerwowany nie wiem co robić.
#nieruchomosci #kiciochpyta

#bonzo
@Wartii: Oni chyba dokładnie sami nie wiedzą. Stawiam, że chodzi ogólnie o uraz do osób, które miały w dupie ich wojenki antyazbestowe i zaśmiecanie tagu, co samo w sobie jest oczywistą zbrodnią i wymaga przeprosin :)
@Szwagier_Teli: Czyli chodzi o konflikt z Azbestem - bo zawłaszczył Uszoka.
Ale nie rozumiem w jaki sposób moje działania go zawłaszczają.
Jestem tylko obserwatorem i mam gdzieś kto będzie
Wkurzony Melin najlepszy - fakt, ale myślę, że da się go wkurzyć zanim potężny Azbet z Belgii ruszy na ratunek.
@
Nie melin był strasznie odpalony na gertrudę, jeden dzień i temat jej uciął kompletnie, od tej pory ani słowa o niej nie wspomniał pomimo że są stworzone nowe filmy jak i jest o niej mówione cały czas na wykopie.
Nikt się akat nie boi paleciarza, tylko nikt nie jest tak zaangażowany żeby próbować coś z tym
Każdy kto jest z Łodzi może go złapać gdy wraca z pracy, pogadać, wkurzyć go, nagrać, zupełnie bezkarnie. Więc możliwości są, życzę powodzenia :)