Aktywne Wpisy

GrubyJoshi +3
Siemka,
Nie wiem czy to normalna sytuacja przy zakupie mieszkania ale serio się dzisiaj zdziwiłem.
Byłem się spotkać z właścicielem w mieszkaniu w celu sprawdzenia i ewentualnego dogadania umowy jakby mi się spodobało, wspomnę jedynie, że gość przez telefon wydawał się na mruka i cwaniaka i w sumie się nie zawiodłem co do obaw ale mniejsza z tym.
Po obejrzeniu postanowiłem, że zaproponuje umowę przedwstępną wiadomo ja się obliguje do podjęcia decyzji kredytowej i w
Nie wiem czy to normalna sytuacja przy zakupie mieszkania ale serio się dzisiaj zdziwiłem.
Byłem się spotkać z właścicielem w mieszkaniu w celu sprawdzenia i ewentualnego dogadania umowy jakby mi się spodobało, wspomnę jedynie, że gość przez telefon wydawał się na mruka i cwaniaka i w sumie się nie zawiodłem co do obaw ale mniejsza z tym.
Po obejrzeniu postanowiłem, że zaproponuje umowę przedwstępną wiadomo ja się obliguje do podjęcia decyzji kredytowej i w

saintie +12
sama siebie bym wyru……..

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Zepsuła się bateria w wannie i muszę jutro kupić aby ktoś mógł nam to zamontować przed świętami.
Mam tylko problem z wymiarami aby kupić taką o dobrym rozstawie i średnicy tych pierścieni (wymieniałyśmy baterie w umywalce i tam niestety jest dziura a nie chce się bawić w silikon)
Nie odkręce starej, bo trzebaby było zakręcić wodę...
Help the girl out! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czy taka będzie OK?
https://www.obi.pl/baterie-wannowe/obi-bateria-wannowa-potenza/p/1309657
#remontzwykopem #lazienka #hydraulika #obi #pytaniedoeksperta
źródło: comment_1671568892DfiEGpq7ADayBSvfRvvPu7.jpg
PobierzZdziwisz sie jakie to banalne
źródło: comment_1671569611c7OSlmaLXbwQnx0gFsC7eD.jpg
Pobierzpozdrawiam
źródło: comment_1671569736euBZzqNQSMWQxg49gWdvfW.jpg
Pobierzkrzywki to taki mechanizm do niwelowania niedoskonałości budowlanych i montażowych na 2 mimośrodach ustawiasz baterie w poziomie i lekko możesz rozstaw zmienić.
Dzwoń po fachowca.