#anonimowemirkowyznania Jakie są realne szanse żeby znaleźć sobie kogoś w wieku 24 lat? Kiedy okres studiów się skończy, zacznie praca, a środowisko już nie jest takie samo jak podczas studiowania.
Jakie są realne szanse żeby znaleźć sobie kogoś w wieku 24 lat?
@AnonimoweMirkoWyznania: żadne, zerowe, nawet nie warto próbować, w tym wieku to już absolutnie nikt nie wiąże się w pary, nie wychodź z domu i siedź na wykopie
@AnonimoweMirkoWyznania: W każdym wieku masz szanse na poznanie kogoś. Ważne, żeby nie siedzieć na dupie tylko aktywnie kogoś szukać, bo jak będziesz siedział zabunkrowany w piwnicy, to na bank nikogo nie znajdziesz. Ja poznałem swoją żonę w wieku 29 lat przez znienawidzonego tutaj Tindera. Mój przyjaciel poznał swoją żonę przez Badoo, podobnie jak inny znajomy obecną narzeczoną.
Jakie są realne szanse żeby znaleźć sobie kogoś w wieku 24 lat? Kiedy okres studiów się skończy, zacznie praca, a środowisko już nie jest takie samo jak podczas studiowania.
#zwiazki #rozowepaski
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #63a20d7b6259d699cec13d43
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
Komentarz usunięty przez autora
@AnonimoweMirkoWyznania: żadne, zerowe, nawet nie warto próbować, w tym wieku to już absolutnie nikt nie wiąże się w pary, nie wychodź z domu i siedź na wykopie
Bardzo niskie, ale nie zerowe
Komentarz usunięty przez autora