Aktywne Wpisy

Paszczakova +12
Przyjdzie dziś paczuszka

źródło: 1000001962
Pobierz
El_Kamilos23 +10
Cześć, buduję dom mojemu bratu i jego narzeczonej. Ich zadaniem jest ten dom wykończyć, podział kosztów pewnie około 50/50
Dom na 99% przepiszę na brata, a jego narzeczona nie będzie miała do niego praw. Przepisanie może się odbyć za 5/10/15 lat, raczej nie teraz.
Brat z narzeczoną mówią, że chcą się dogadać na wypadek gdyby się rozstali, że się rozliczą.
PYTANIE: Jak mogę zabezpieczyć prawnie siebie na taki wypadek, żeby w razie czego móc dochodzić
Dom na 99% przepiszę na brata, a jego narzeczona nie będzie miała do niego praw. Przepisanie może się odbyć za 5/10/15 lat, raczej nie teraz.
Brat z narzeczoną mówią, że chcą się dogadać na wypadek gdyby się rozstali, że się rozliczą.
PYTANIE: Jak mogę zabezpieczyć prawnie siebie na taki wypadek, żeby w razie czego móc dochodzić
Wczoraj laptop działał w porządku, a dzisiaj po zalogowaniu się do windowsa mam tylko czarny ekran i kursor. Jak wyloguje się to normalnie mam użytkownika itd. menadżer zadań działa. Po wejściu w folder systemu nie pokazuję mi żadnej usterki podzespołów.
Udało mi się jakoś odpalić Battlefronta 2 i działał bez problemów.
Próbowałem odpalić tryb awaryjny, ale w nim mam dokładnie to samo.
Miał ktoś już podobny problem ? Wczoraj na zakończenie pracy Windows pobrał i zainstalował jakaś aktualizacje.
Czy to może być tego wina ? Czy to naprawia ? Jak cofnąć aktualizacje bez możliwości wejścia w start->ustawienie itd ?
Próbowałem wszystkich porad pojawiajacych się w google po wpisaniu frazy "czarny ekran po zalogowaniu win10"
#pcmasterrace #pomocy #it #komputery #windows #windows10 #elektroda
Potem wiersz poleceń (możesz klepnąć [windows] + R, cmd, enter ale nie wiem czy się nie będzie pluł o uprawnienia), "chkdsk c: /f", enter, niech sprawdzi przy uruchamianiu, potem w tym samym miejscu "sfc /scannow", enter. Może pomoże. Ewentualnie [windows] + R, "control", enter, utwórz
Takie cuda. Odpaliłem jako administrator
źródło: comment_1671554507k9FAoE6P9xlvOiLGRRKtkm.jpg
PobierzI jeszcze wyskoczyło mi teraz coś takiego
źródło: comment_1671555283Im1NDWRwSIMlbahU0HvVdX.jpg
PobierzWyskoczył error: 87
źródło: comment_1671555531hhYyi8iAE9434RCExQoozu.jpg
PobierzScanowanie dysku po restarcie poszło, ale kompletnie nic nie działo. Komendy wpisywałem z dokładnością co do piksela, ale też bez przełomu.
Utworzyć nowego konta użytkownika nie mogę, przywrócić systemu nie mogę (bo mi się nie tworzyły rzekomo kopię zapisu) tak więc wychodzi ma to że wczoraj komp działał, aktualizacji i dzisiaj nie działa i c--j Ci w dupę użytkowniku, a teraz zadupcaj do serwisu i komputer zobaczysz w nowym roku.
Jeśli to nie pomoże, to możesz próbować wywołać WinRE (rescue environment, taki niebieski ekran z opcjami przy uruchamianiu), ale polecę Lazesoft Recovery Suite odpalany z pena i jego one click repair (są też różne opcje naprawy np dla czarnego ekranu po