Wpis z mikrobloga

#40kontra20 nie wydaje wam sie, ze w kazdej edycji są laski, z których wiadomka że nic nie będzie (np. Stara Iza) ale trzymają je żeby robiły tłum? W zeszłej edycji matka iza też była tłem na glampie
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Animak: No ten program myśle ze w dużej mierze jest zaplanowany. Mnie się wydaje, ze Tom do programu podszedł bardziej aktorsko, świadczy o tym stosunek do dziewcząt oraz to ze kreuje się na bossa, a chyba nie do końca nim jest, jak już ktoś tutaj wyszperał. Co do tych lasek to mam wrażenie ze większość to jest z jakiś agencji modelek, lub tego typu branży. Wiecie, ze Izka występowała w
  • Odpowiedz
@Animak: akurat Izka robi w tym programie robotę i mnie jej teksty bawią, bardzo trafnie komentuje różne sytuacje i choć wiadomo że związku to ona tam nie stworzy to jej obecność mi nie przeszkadza przynajmniej cos się dzieje
  • Odpowiedz
@jajojeee: Myślę, że do takich programów trafiają osoby, które desperacko chcą zaistnieć w mediach i zgłaszają się wszędzie, bo taki mają pomysł na życie. Są w jakichś agencjach aktorów, statystów, modeli, a produkcja tam szuka twarzy pasujących do ich zamysłu. Nie ma tam prawdziwych ludzi sukcesu, bo żaden poważny biznesmen nie zostawi swoich interesów bez nadzoru na tak długo, bez możliwości skorzystania z telefonu i kontaktu ze współpracownikami. Wszystko jest
  • Odpowiedz