Aktywne Wpisy

gregoryantoni +224
Właśnie poznałem się z dziewczyną moich marzeń, na ten moment czuję ogromne szczęście i szansę na wyjście z dołka, jeżeli chcesz wiedzieć jak wyglądają realia i czy rzeczywiście coś z tego będzie czy wtopa to daj plusa, będę informować na bieżąco o przebiegu sytuacji
#przegryw #zwiazki #tinder #rozowepaski
#przegryw #zwiazki #tinder #rozowepaski

WielkiNos +41
Była promocja na olej to wzięłam (ʘ‿ʘ)

Hej @orlen_lite mam pytanie, tankowałem dziś na kartę DKV paliwo w Słowenii sieć stacji OMV które KUPILIŚCIE, stacja w Mariborze do ciężarówki wyszło mi 1010 litrów na rachunku konta DKV pojawił się rachunek za całość na 1244e co daje 5821zł netto. Natomiast tankując ten sam samochód w trasę do Włoch jak wyjeżdżał płaciłem na stacji Katowice Murckowska za 1000l wyszło mi 7115 zł netto.
Dlaczego tankując na waszych stacjach poza PL mam taniej niż tankując w kraju?
Różnica wyniosła
1353zł
na 1000litrów i jest dość znacząca.
Na uwagę zasługuje też fakt że obecnie część aut tankujemy w pasie przygranicznym PL-CZ okolice Ostravy na stacjach ORLEN/BENZINA za 6230 zł netto za 1000l.
Dlaczego?
( ͡º ͜ʖ͡º) #polityka
Najbardziej zastanawia mnie kwestia różnicy Polska - Czechy.
Między stacjami Orlen Chałupki a Orlen Benzina pod Ostravą jest 11km
A różnica cenowa to
893 PLN NETTO na 1000l (stan na poniedziałek 19.12.2022)
1000 PLN różnicy ceny netto między UBOGĄ Belgią a BOGATĄ POTĘŻNĄ POLSKĄ
Dlaczego?
Nie wiem, czekam aż @orlen_lite mi wytłumaczy
@Tonari_Totoro: może Słoweńcy i Czesi nie lubią być okradani?
Co jakis czas wrzuca jakis post o tym jaki to orlen jest wspanialy, bo wspiera niepelnosprawnych. Innym razem opublikuja oswiadczenie, ze "my nie kradniemy, a Pan Obajtek to wpyte kolezka". Pytac ich o cokolwiek, to tak jakbys telewizor w