Aktywne Wpisy

Jack47 +11
Hej Mirki, czy różnica 5lat w związku jest przez was akceptowalna? Ja 22lvl ona 17lvl. Ja drugi rok studiów ona 3 techbazy. Poznaliśmy się przez wspólnych znajomych i dość dobrze się dogadujemy, ona jest ogarnięta, inteligenta i myśli tez o studiach. Ale no nie wiem, nie świrowałem nigdy z tak młodszą
#zwiazki #pytanie #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
#zwiazki #pytanie #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow

ArtBrut +210
@Biackciss: to jak wygląda twój dzień? 12h pracy i 3 bombelki w domu?
U mnie w domu jest na odwrót: w ciągu tygodnia roboczego zmniejszamy ilość obowiązków do minimum, żeby z każdego dnia coś mieć dla siebie. Strategiczne porządki robimy przez kawałek soboty ale to i tak bez przesady. Ewentualna mobilizacja, gdy zapraszamy kogoś do domu ale nie że ten sławny nieuleczalny polski wstyd, tylko żeby ten ktoś nie czuł się niekomfortowo.
I owszem, jak sami idziemy w
Zaczynam grać jak wszyscy pójdą spiąć ok 23:00-23:30 i kończę w okolicach 1:00. Czasami 2:00 :D
Wstaje i jest gitowa xD
U mnie to chyba też już fakt, że giereczki jakoś nie zachęcają. Ostatnio kupiłem sobie Days Gone. Myślę, fajny motyw - postapo, motocykle.
Odpaliłem i zobaczyłem jak generyczna jest ta gierka i rzuciłem w kąt XD
@Toszeron: a teraz siup, bierzesz rozpęd i walisz głową prosto w ścianę. Może przejdą Ci te głupie pomysły.
Ale jeszcze przyjdzie na to czas! Dzieci wiecznie dziećmi nie będą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Toszeron: Nie ma czego i nie mam nadmiernej ilości obowiązków, po prostu wracam do domu o takiej godzinie, że po zjedzeniu kolacji i kąpieli nie zostaje mi wiele czasu, poza tym nic nie robię, bo porządek ogólnie mam zachowany, bo nie jestem syfiarą. Chodzi tylko i wyłącznie o czas jaki mi pozostaje do pójścia spać, a nie mam już
- rezygnuje ze snu i zdrowego trybu życia
- fuck logic :P
Zasypianie a często robiłem drzemki w ciągu dnia to coś o tym wiem, jest głównie kwestią zmęczenia psychicznego a nie fizycznego o ile się nie pracuje ciężko fizycznie.
Trzeba się zrelaksować i nie planować dnia na twardo, w autobusie poczytać książkę, naczynia do zmywarki, szybkie sprzątanie, zrobienie sobie jeść, prysznic, wstawienie ubrań do pralki i spokojnie się godzinka na gry znajdzie a jak się
Tak, probowalem klasc się wcześniej przez ponad pol roku. Efektem bylo jeszcze wieksze niewyspanie, problemy ze snem, a jak wcześniej ciężko mi było wstac z rana, tak było to caly czas.
Gry przestały mieć jakiekolwiek znaczenie choć frajda z nich dalej płynie. I tak codziennie człowiek chce sobie pograć ale jak już przychodzi do wolnego to tak jakby głos w głowie że marnowanie to czasu i czas pracować. Koniec końców człowiek siedzi i patrzy tempo w monitor i słucha
Ja bym się zwolnił albo zmniejszył etat ( ͡° ͜ʖ ͡°)