Aktywne Wpisy
Megalogin +27
Dej mi jedną córkę dorodną
mati1990 +12
nie mam pojęcia czy to normalne, że po wrzuceniu postu na grupie dla singli w tym samym dniu randomowa laska zapraszała na sylwestra do siebie do domu ale jak przystało na rasowego przegrywa odpuszczę.
#podrywajzwykopem #rozowepaski #tinder
#podrywajzwykopem #rozowepaski #tinder
#pytanie #bankowosc #pieniadze #bankomat #santander
Komentarz usunięty przez autora
@s---k ciekawe co wpisuje obajtek
@robertx dziwne że nie ma "od babci", w końcu większość Polaków ma dodatkowe pieniądze w gotowce z tego
Związane jest to z tym, że chcą "pozbyć" się gotówki. Więc jak mają informować? Santander po zmianie nazwy zaczął od likwidacji bankomatów.
Tu większość się cieszy, że Polska taka nowoczesna jest, nie potrzeba gotówki wcale a tacy np głupi Niemcy płacą gotówką. Wiadomo do czego to prowadzi
Dziwne, że o to pytają. Do tej pory takie pytania padało tylko w placówce fizycznej przy wpłacie większej niż 15k euro.
@europa no chyba nie chcesz mi powi dzieci ze płacisz gdzieś w Biedronce pieniędzmi że spadku bez tych dokumentów? Halo policja, proszę przyjechać na wykop.
@bizonsky: To akurat bardzo proste ( ͡° ͜ʖ ͡°) Euronet pobiera stałą opłatę od banków za każdą wypłatę, niezależnie od kwoty.
a potem widzę jak ktoś zza granicy na dworcu zachodnim w Warszawie wypłaca blikiem który ktoś mu podaje przez telefon, 40x z rzędu hajs, blokując w ten sposob bankomat (truestory)