Aktywne Wpisy

R2D2_z_Sosnowca +1225
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

b_oski +60
Nie powinno być opcji zdawania #prawojazdy na automacie. Jak ktoś nie jest w stanie ogarnąć manualnej skrzyni biegów, to nie powinien poruszać się po drogach szybkimi, ciężkimi pojazdami.
#niepopularnaopinia #polskiedrogi #samochody
#niepopularnaopinia #polskiedrogi #samochody

źródło: 170203_Kia_Rio_12
Pobierz
#masseffect #playstation
źródło: comment_1671312101vp2dzv8GZ0curzP4rNeVDk.jpg
Pobierz@cooles: co masz na myśli? grałem pierwszy raz i pominąłem wiele pobocznych rzeczy, ale main story i całe lore wydaje się być bardzo dobrze przemyślane i sensowne
@Diego: niepotrzebnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Charkov: przecież Tali to największy skarb w całej galaktyce, a Liara to sztywniara ( ͡° ͜ʖ ͡°) co do reszty, owszem Jack zginęła, a także Zaeed i Legion, ale nawet mi ich nie szkoda ( ͡° ͜ʖ ͡°) na zdjęciu brakuje Mirandy, która tropiła swoją siostrę, Mordina, który się poświęcił i Thane'a,
źródło: comment_16713244108t5B74cEeln7LGtsj2xLl6.jpg
Pobierz@tarkaz: Mama na myśli pewną książkę:
https://www.shamusyoung.com/twentysidedtale/?p=27792
@tarkaz: Źle rozumiesz.
@cooles: bez urazy, ale nie widzę sensu czytać tej książki... rozumiem, że fanbaza miała pretensje, że wraz ze zmianami w teamie, gry zmieniały się na poziomie koncepcyjnym i jak w przypadku każdej franczyzy nie zostały spełnione jakieś oczekiwania, ale te wszystkie porównania do Pratchetta, Rowling czy Star Wars są mi zbędne... trylogia mass effect łączy się fabularnie w spójną całość i