Aktywne Wpisy

Emerald84 +71

KingaM +34
#dzieci mój syn nauczył się obchodzić nieumiejętność czytania biorąc mój telefon, robiąc zdjęcie, wrzucając do #chatgpt, wklejąc przypiętą w schowku komendę "przepisz" a następnie klikając w odpowiedzi ikonę głośnika, by syntezator mowy przeczytał przepisaną zawartość, ale to odrobinę czasochłonne, przyłapałam go na czytaniu książek z bajkami w taki sposób, nie mogę wyjść z podziwu z jego uporu

W końcu jakiś program partyjny szyty specjalnie na moją miarę.
#nieruchomosci #kredythipoteczny #mieszkanie #spadkowiecplus
źródło: comment_1671273297iv8SAQ3M3gT3M2fAIN1U34.jpg
PobierzCzyli zdolność kredytową normalnie trzeba mieć i tylko dostanie się dofinansowanie do raty. Jak dla mnie ma to sens.
@little_muffin:
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
M A J Ę T N A SINGIELKA
źródło: comment_1671275148LnjtUXzoLjdYvLCBBDwkHW.jpg
Pobierz@little_muffin:
C E N I O N A
XDDDDDDDD
źródło: comment_1671275223wj2E0Rz1OXfGlQYzQpupRx.jpg
Pobierz@OlekAleksander: A no niby temu ze doplata jest na 10 lat, a kredyt na 30. Bank analizujac ryzyko musi tez wziac pod uwage scenariusz,ze stopy za
Pewnie coś s-------ą XD
@vateras131: ale rozumiesz, że danie komuś kto ma zdolność kredytową, kredytu o oprocentowaniu będącym 9 (dziewięć) razy niższym od inflacji (nie 9%, 9 razy czyli 900%), to jest transfer pieniędzy od biednych kasjerek do lepiej zarabiających specjalistów?
A jak nie to pożycz mi 100 zł, oddam ci 70, w ratach przez
Dla mnie pierwsze mieszkanie to pierwsza nieruchomość zakupiona w celach mieszkaniowych i trochę mi się to nie łączy z kwestią współwłasności w wyniku spadku. I czy w takim przypadku pozbycie się współwłasności nie rozwiązuje problemu? Wiele osób ma współwłasność do mieszkań, w których