Wpis z mikrobloga

Ja już prawie gotowy na świąteczne wędzenie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na zdjęciu około 10kg miesa, peklowane na sucho w workach próżniowych, schab, karkówki, boczek, polędwiczki, a w zamrażarce 5kg łopatki na kiełbasę.

#gotujzwykopem #swieta #bozenarodzenie #jedzzwykopem #jedzenie #wedzenie #mieso #wedlinydomowe
d.....s - Ja już prawie gotowy na świąteczne wędzenie ( ͡° ͜ʖ ͡°) 
Na zdjęciu około 1...

źródło: comment_1671226381ULuP2kFh8F9m8LyIWi8fZV.jpg

Pobierz
  • 27
@Dzienpachniejakpoczatek: Nie mam z nią problemów a robiłem lisiecka z dużymi kawałkami miesa, gęstość robię zawsze taka sama, na 5kg miesa do wyrabiania przed nadzieniem daje 200ml wody i nadziewa się idealnie. Do tej pory zrobiłem na niej z 15kg kiełbasy i było spoko.