Czy można przetrenować juniora? Mam 17 latka, który już teraz umiejętnościami łapie się do wyjściowego składu, gra u mnie dużo, cała taktyka jest ustawiona pod niego, rozwijać się rozwija, no ale właśnie czy nie za dużo gra jak na nastolatka? #footballmanager #fm20
@mydlina: Pilnuj kondycji i sprawdzaj czasami raport trenerów. Jeśli sam zacznie coś przebąkiwać, że za dużo gra, to daj odpocząć ze 2-3 kolejki, albo obniż obciążenia treningowe
@mydlina: jestem ciekawy zawsze takich gnojków, bo jak ma CA zbliżone do PA to solidny ligowiec i się nie rozwinie. Ja zawsze jak kończę karierę to sprawdzam FM Scoutem jak wyglądali juniorzy z mojego klubu.
@stuparevic: schabowe, kapustka, a na kolacje pajda ze smalcem i ogórasem @Krx_S: na razie się rozwija git @bocznica: @odysjestem: problem jedynie mam z chwaleniem go, bo za każdym razem pochwalę go za treningi to się obraża :/
#footballmanager #fm20
źródło: comment_16711873079SEZjMho8QtQmVpn9I8vdm.jpg
PobierzJa zawsze jak kończę karierę to sprawdzam FM Scoutem jak wyglądali juniorzy z mojego klubu.
@Krx_S: na razie się rozwija git
@bocznica: @odysjestem: problem jedynie mam z chwaleniem go, bo za każdym razem pochwalę go za treningi to się obraża :/
źródło: comment_1671231274JV3g1ba2pkLfOdZiEO5c7S.jpg
Pobierz