Aktywne Wpisy

bez-napinki +17
Cześć Wykop. (tyczy się tej strony kreatywnej)
Do zgarnięcia BLIK o wartości... 200 zł !!
Mamy problem, a powiedziano nam że radzicie sobie z problemami najlepiej, więc zaufaliśmy na słowo.
Hojnie wynagrodzimy kreatywną głowę, która wymyśli fajną nazwę firmy/domeny dla nas.
Zajmujemy się tworzeniem stron www, pozycjonowaniem, i marketingiem.
Firma ma mieć nazwę, która będzie uniwersalna w Polsce.
Ma być prosta do wymówienia, krótka, oddająca charakterystykę firmy.
Pomysł był na:
Twoja Strona
Do zgarnięcia BLIK o wartości... 200 zł !!
Mamy problem, a powiedziano nam że radzicie sobie z problemami najlepiej, więc zaufaliśmy na słowo.
Hojnie wynagrodzimy kreatywną głowę, która wymyśli fajną nazwę firmy/domeny dla nas.
Zajmujemy się tworzeniem stron www, pozycjonowaniem, i marketingiem.
Firma ma mieć nazwę, która będzie uniwersalna w Polsce.
Ma być prosta do wymówienia, krótka, oddająca charakterystykę firmy.
Pomysł był na:
Twoja Strona

Grooveer +4
Czemu on nie pracuje? Nakręca się ale sekundnik nie chodzi. Już raz tak miałem, używam go rzadko tylko na specjalne okazje. Dla smieszkow to nie ma baterii, nakręca się sam podczas ruchu.
Mam go z 15 lat, a w rodzinie jest od nie wiem kiedy, w zasadzie nigdy nie był czyszczony i regulowany wiec się spoznia 7 sekund na dobę :( tylko ze teraz potrzebny, będę musiał w #!$%@? timexie biegać
nie rozumiem po co ten wpis, idź z nim do dobrego zegarmistrza
Komentarz usunięty przez autora
Nic nie lata luzem w środku jak potrząśniesz?
Jak oba powyżej OK to raczej stanął z braku czyszczenia przez dekady.
Gx
Ale wg opa ponad 15 lat śmigało, widać napracowanie xd
:-)
Gx
@Wygryw_z_wyboru gratuluję czujności.
Wiem ze to podróba, przecież nikt mi nie dał zegarka o wartości samochodu jakim jeździło się wtedy w mojej rodzinie, ze nie oryginalny wiem od zegarmistrza.
Nie oddaje go do czyszczenia bo się domyślam ze czyszczenie mechanizmu pewnie będzie więcej warte niż on sam. Nie lubię zegarków, ten jest ładny i służy mi tylko jako element garderoby, jego mechanizm był dla mnie idealny bo
@Wygryw_z_wyboru: Na zdjęciu jest chińczyk za 200zł, który i tak moim zdaniem kosztował za dużo a jednak mechanizm automatyczny w nim jest, nie wspominając o tarczach XD
@JezusekCytrusek: Sekundnik nie chodzi bo może go coś blokować, jakiś element mechanizmu mógł się ułamać w wyniku upadku lub zmęczenia tanich chińskich materiałów albo