Aktywne Wpisy
fiolkins +1585
8 lat temu byłem w swoim najgorszym ciągu alkoholowym. Przez #alkoholizm nie miałem żadnej nadzieji. Dziś widziałem wschód słońca na Rodos a za dwa miesiące minie osiem lat od kiedy nie pije. Może będzie przynajmniej jedna osoba która to przeczyta i pomyśli że za 8 lat też chce zobaczyć wschód słońca
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
arsamakov +392
chwalenie się trzeźwością bo kiedyś się nie potrafiło z umiarem wypić i jeszcze próby umoralniania innych, to jakaś wyższa metafizyka. wam to ten a-----l chyba wypłukał szare komórki #alkoholizm

Jest jakiś xboxiarz, który może pochwalić się wydajnością tego trybu? Nie do końca widzi mi się ściąganie Wieśka na XSX tylko po to, żeby zobaczyć jak to tam chodzi. Imo może być lepiej, bo #xbox ma ewidentnie niższy preset graficzny niż PS5.
#wiedzmin3
@ChomikSon: wtf?! Jakieś źródło?
Jestem świeżo po ograniu 2 gier Yakuza w 30 klatkach i te klatki z Wieśka nie mają nic wspólnego z tymi klatkami z Yakuzy. Tu się nie da grać w 30 klatkach, wszystko smuży, skacze i rwie.
Ogólnie w grach które mają tylko 30 klatek jest ok, ale w grach gdzie się można przełączać to jest koszmar. Może to jest spowodowane tym nagłym przeskokiem z 60