Aktywne Wpisy

Bela_Talbot +91

źródło: temp_file7297617962821087067
Pobierz
MetalowyBieg +8
Za podobną cene można kupić skode octavie albo fabie ale dla debili taki docz to symbol statusu i prestizu
I tak auto jest w polsce na miejscu żeby nikt nie pisał że transport drugie tyle #cebula #motoryzacja #polactwo
I tak auto jest w polsce na miejscu żeby nikt nie pisał że transport drugie tyle #cebula #motoryzacja #polactwo

źródło: temp_file8501361339143191030
Pobierz
Z racji tego, że dotychczas kilka razy udało się znaleźć tutaj kupca i wszyscy byli zadowoleni, to pozwolę sobie wrzucić małe ogłoszenie. (MX master 3 juz znalazł właściciela :) )
Mam na sprzedaż:
- słuchawki Apple AirPods Pro z etui Magsafe - używane sporadycznie przez kilka miesięcy - zakupione w połowie czerwca 2022 w Amazonie (dołączam dowód zakupu) - na gwarancji jeszcze ponad półtora roku. Oczywiście kompletny zestaw z pudełkiem, nieużywanym przewodem i zestawem gumek(2 pary gumek nieużywane)
Cena ~799 zł do rozsądnej negocjacji (stan jest idealny - od początku założone silikonowe etui)
Odebrać można osobiście we Wrocławiu, albo mogę wysłać paczkomatem (możliwość wystawienia na olx/Allegro)
Jeśli ktoś by chciał więcej zdjęć to chętnie dośle :>
#sprzedam #apple #airpods #sluchawki #wroclaw
źródło: comment_1670947674LDGP16UzmDAuFsS6qNSmul.jpg
Pobierzźródło: comment_1670947705OXFWdm5XztwxInfr2uw5Mm.jpg
PobierzObawiam się o te gumki dokanałowe. Moje ucho idealnie współgrało z podsami 1 i 2 dlatego tylko z tego względu rozważam 3 a nie pro.. mimo wszystko podyskutujmy, zapraszam na priv ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale generalnie ja polecam Pro, spokojnie sobie dopasujesz gumki i grają naprawdę fajnie. Ja mam teraz Pro 2 gen i bardzo fajne zmiany wprowadzili, np w końcu można na słuchawkach regulować głośność