Aktywne Wpisy

szyderczy_szczur +96
Voyager 1 jest 24 mld km od Ziemi i dalej jest z nim łączność! Sygnał leci ok. 22 godzin
Niesamowite to jest
#technologia #kosmos
Niesamowite to jest
#technologia #kosmos
źródło: u1t5N0
Pobierz
sekreet 0
W jakie najlepsze gry przeglądarkowe graliście?

Będzie wstęp dla kontekstu.
Kilka lat temu, po dosyć traumatycznych przejściach w moim życiu leczyłam się psychiatrycznie, ze względu na stany lękowe i bezsenność. Stanów lękowych udało mi się pozbyć w 99%. Od kilku lat niestety walczę (podobno) z przewlekłą depresją. Przy większym stresie w życiu wraca problem bezsenności.
Od psychiatrów dostawałam leki antydepresyjne i nasenne. Antydepresyjne mogłam jeść jak cukierki i efekt byłby ten sam. Leki nasenne, które brałam działały. Mogłam po nich spać, za to nie mogłam po nich się dobudzić.
I konkretnie:
Zastanawiam się, czy nie spróbować konsultacji w klinice konopnej. W życiu nie zapaliłam nawet papierosa. O śmieszne ziółka to nawet nie ma co pytać. Próbowałam tych butelek konopnych z c-d w dawce wyższej niż chce producent (maks 10 mililitrów) i przynajmniej mogę po tym spać.
Co musiałabym pokazać takiej klinice konopnej, żeby dostać receptę na medyczną i czy w ogóle ma to sens w takim przypadku jak ja? Przyznam, że ze względu na moje życie prywatne nie mam dokumentacji od psychiatrów, jedynie dowody recept na konkretne leki. Nie chciałam, żeby było po tym zbyt dużo śladów w moich papierach. Może jestem panikara ¯\(ツ)_/¯
Będą na mnie w takiej klinice krzywo patrzeć? Lepiej jest mieć jakiś aktualny dowód wizyty u psychiatry? Jak to wygląda?
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6397a73b7a12ddf164842003
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: EugeniuszZua
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
@AnonimoweMirkoWyznania: Jest sens, wystarczy że opowiesz o historii choroby, możesz też dostarczyć potrzebną dokumentację to zawsze będzie spory plus. Generalnie m-------a zawierająca THC (w tym ta medyczna) jest zalecana przy problemach z bezsennością więc tutaj jak najbardziej to pasuje - natomiast gorzej z predyspozycją do stanów lękowych,
W tym wypadku jeżeli rozważamy wsparcie preparatami konopnymi, sens ma jedynie konsultacja lekarza psychiatry
https://fitokan.pl/kontakt2/ - dr Jegor lub dr Jakub, po konsultacji otrzymuje Pani kontakt mailowy do lekarza