Aktywne Wpisy
aleroc +60
myslicie ze gdyby hitler dzialal w polsce to tez by doszedl do wladzy w latach 30-40?
#historia
#historia

mozis +1008
Sasiad patola znowu zrobił sobie melinę z ziomkami w piwnicy w środku nocy, pech chciał że ma piwnicę centralnie pod pokojem w którym śpię, zgasiłem im światło (zapala się od zewnątrz) przekręciłem klucz tak żeby nie mogli wybić swoim i zostawiłem w drzwiach (chciałem złamać ale s------l sie nie dał a trza było pryskać), było darcie japy na całą klatkę, ktoś zadzwonił po milicję, otworzyli, tałatajstwo wywiezione na wytrzezwialke, sprawiedliwości stało się
źródło: comment_1670828111wMCDQTpQHdEhvOstFROsgS.jpg
Pobierz@11262: Tylko biedny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
xD
Ale pięknie, tym bardziej że Wolski nie ma za grosz dystansu do siebie i wrzuca wykopkom PITy ile to on zarabia także musi go to boleć gdzieś tam w serduszku że POTĘŻNY ANALITYK OD CZOŁGÓW został kurczakiem małym XDDD
źródło: comment_1670842705f50zQKGj5vT4RCiv6mG3zR.jpg
PobierzNo jasne że nieważne xD cieszy mnie to bardzo po prostu, w nienawiści do Wolskiego tak zostałem wychowany
@JanuszKarierowicz: widać obraz sytuacji zasłoniła ci mgła wojny ( z angielskiego "fog of war") i nie wiesz, że Wolskiego do tej postaci porównywano już miesiące temu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1670846645JMCnSZigjDxAN7xrVWXl1o.jpg
Pobierzmiałem grę wieki temu
Komentarz usunięty przez moderatora