Aktywne Wpisy

_e_l_o_ +35
Zarabiam miesięcznie ok. 220k - 270k netto w wieku 21 lat. Mam już wszystko czego potrzebuję - dobrze prosperująca firma, fajny samochód, dom. Nie wiem już za bardzo co dalej, jaki cel? Jedyne co mi przychodzi na myśl to dalszy rozwój firmy ale nie bardzo wiem co mam zrobić ze samym sobą. Praca to całe moje życie co niby jest dobre bo się dorobiłem ale z drugiej strony czuję, że czegoś mi

SonoUno +168
Jestem kobietą i w-------ą mnie kobiety, które myślą, że karmienie dziecka piersią w miejscach publicznych jest normalne. Serio, nie ogarniam tego paskudztwa. Od kiedy to niby jest dozwolone? W mojej rodzinie nikt nie pozwalał sobie na takie rzeczy, bo kobiety w mojej rodzinie szanują siebie, swoją intymność i innych ludzi. Nie wstydzą się siebie, mają ładne p----i, ale nie zmuszają innych do oglądania tego, co nie każdy ma ochotę widzieć.
Tak, karmienie piersią
Tak, karmienie piersią
źródło: IMG_8717
Pobierz

![Bambu private keys leaked less than 24 hours after announcement [ENG]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/47d3cf69fb7214bb7efde0d08672bb1589a24d8e8f223f01c1275006175b2989,q80.jpg)

Ostatnia jazda tego sezonu rowerowego. Może km nie urywa, lecz jej piękno tkwi gdzie indziej ( ͡º ͜ʖ͡º)
Zgodnie z tradycją - w jedynym słusznym kształcie, który dumnie prezentuje się w załączniku (ciekawe, czy moderacja zareaguje…). Wróciłem z niej cały z błota, przemarznięty, po twarzy ściekała mi woda, ale z niesamowitym uśmiechem - Tak pewnie czuje się ktoś na głodzie, kto choć na chwilę dorwie się do czegoś, za czym tęsknił. A ja za rowerkiem bardzo tęsknię, ale niestety przez kilka najbliższych miesięcy warunki są dla mnie nie do jazdy.
W tym roku i tak bardzo późno była ostatnia jazda, przeważnie taka była w październiku/listopadzie :) Więc jest moc! Dzięki Mireczki za wszystkie plusy, komentarze, kudosy - wiele z was teraz obserwuje na Stravie. Dajecie mi w sumie motywację do jeżdzenia, jak i inspiracje - ciągle śledzę wasze traski i co ciekawsze sobie zapisuję ( ͡º ͜ʖ͡º)
Niestety, ta jazda nie dała mi żadnych nowych kwadratów. Kwadraty obecnie powiększam w wyniku moich spacerków, do których śledzenia też zapraszam - nie tylko rower istnieje, prawda? ( ͡º ͜ʖ͡º)
W załączniku kształt wyżej omawianej traski
W tym sezonie w sumie przejechałem 5749km - najlepszy wynik w mojej historii jazd
#rowerowyrownik #ruszmirko #gravel #rower #kwadraty
Skrypt | Statystyki
źródło: comment_1670693666IKjrg3fm9ZZswAJdlJw0WJ.jpg
Pobierzjak coś to zapraszam na wycieczkę do Ostrołęki na wiosnę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1670697678sYLU4P4FMBLsCTlN57LwRK.jpg
Pobierz@Draakul: Czyli co? Jak na święta będzie 10°C na plusie i słoneczko, to nie pojedziesz? ( ͡º ͜ʖ͡º)