Wpis z mikrobloga

via Rowerowy Równik Skrypt
  • 43
1 006 132 + 11 = 1 006 143

Ostatnia jazda tego sezonu rowerowego. Może km nie urywa, lecz jej piękno tkwi gdzie indziej ( ͡º ͜ʖ͡º)

Zgodnie z tradycją - w jedynym słusznym kształcie, który dumnie prezentuje się w załączniku (ciekawe, czy moderacja zareaguje…). Wróciłem z niej cały z błota, przemarznięty, po twarzy ściekała mi woda, ale z niesamowitym uśmiechem - Tak pewnie czuje się ktoś na głodzie, kto choć na chwilę dorwie się do czegoś, za czym tęsknił. A ja za rowerkiem bardzo tęsknię, ale niestety przez kilka najbliższych miesięcy warunki są dla mnie nie do jazdy.

W tym roku i tak bardzo późno była ostatnia jazda, przeważnie taka była w październiku/listopadzie :) Więc jest moc! Dzięki Mireczki za wszystkie plusy, komentarze, kudosy - wiele z was teraz obserwuje na Stravie. Dajecie mi w sumie motywację do jeżdzenia, jak i inspiracje - ciągle śledzę wasze traski i co ciekawsze sobie zapisuję ( ͡º ͜ʖ͡º)

Niestety, ta jazda nie dała mi żadnych nowych kwadratów. Kwadraty obecnie powiększam w wyniku moich spacerków, do których śledzenia też zapraszam - nie tylko rower istnieje, prawda? ( ͡º ͜ʖ͡º)

W załączniku kształt wyżej omawianej traski

W tym sezonie w sumie przejechałem 5749km - najlepszy wynik w mojej historii jazd

#rowerowyrownik #ruszmirko #gravel #rower #kwadraty

Skrypt | Statystyki
Draakul - 1 006 132 + 11 = 1 006 143

Ostatnia jazda tego sezonu rowerowego. Może k...

źródło: comment_1670693666IKjrg3fm9ZZswAJdlJw0WJ.jpg

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@the_red: niee, bo będę prawie 100km od rowerka ;p Ogólnie jeszcze miałem tydzień czasu, by móc na nim pojeździć. Potem jadę na święta ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz