Aktywne Wpisy

Lardor +4
Którą skrzynie biegów wolicie?
źródło: temp_file6858820463095919402
Pobierzktórą wolicie
- manualną 20.8% (344)
- automatyczną 79.2% (1310)

picasssss1 +501
źródło: IMG_20251104_103438
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file6858820463095919402
Pobierz
źródło: IMG_20251104_103438
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Wczoraj przeglądałem taką listę polskich lost media. Przykuła moją uwagę pozycja o modzie do GTA III wcześniej zaginionym, potem odnalezionym o nazwie: "BTC", czyli "Białystok, Tychy, Częstochowa". Jakaś tam podmianka tekstur, ponoć pierwszy polski mod do GTA III - no spoko. Patrzę w poniższy film na YT i tam Axelio w kometarzach claimuje, że był pomysłodawcą i jednym z autorów tego moda. Jeśli to autorstwo nie polegało na grzebaniu w plikach gry, a jedynie na robieniu fotek w Białymstoku w celu podmiany, to jestem nawet bez dalszego researchu w stanie w to uwierzyć.
Typ kręcił się już w wielu miejscach: wśród fanów retrogamingu, vhsiarzy, poloneziarzy i ogólnie graciarzy, latał koło Kononowicza i koło korwinowych kuców, a tu jeszcze się okazuje, że koło modderów GTA.
No i to drugi raz, gdzie Akselek miał mieć coś wspólnego z jakimś Lost Media. Pierwszy raz, to chodziły słuchy, że jak jeszcze zbierał VHSy, to ponoć miał kasetę z zaginionymi elementami oprawy graficznej TVP z końca lat osiemdziesiątych. Nie pamiętam, czy rzekomo miał to gdzieś udostępniać, nie wiem czy w ogóle jest szansa, że miał coś takiego.
Akselek, póki żyje, to jeszcze nie raz wypłynie w różnych miejscach...
#axeliocontent #gta #lostmedia
Ja wciaz nie kumam czemu on wybral bycie toksykiem zamiast