@EvilToy: ale cherrypicking, "u will eat ze bugz" też źle interpretujemy? Herr Szwab tego nie powiedział? Książki zatytułowanej "wielki reset" też nie napisał? Po co wybielasz takiego obrzydliwego człowieka?
@mnik1: i to jeszcze przymusowo, jakby nie można było jeść dużo tańszych (póki co) zbóż strączkowych i innego wegepokarmu jako źródło białka i używać supli i dać jeszcze Big Pharmie zarobić( ͡°͜ʖ͡°)
@obserwator_nsa no tak. Teorie spiskowe typu chemtrails to idiotyzm. No ale tu mamy ważne sprawy które wymieniłeś. Morawiceki mówił że dodruk rozpoczęty w 2020 i jej finał jako wzrost inflacji - to też teoria spiskowa. Podejrzewam że osoba która napisała post nie zna się na finansach i nie kojarzy nawet systemu rezerwy cząstkowej (tak mowa o tobie @EvilToy). Dlatego nie ma co zwracać uwagi na tego typu ludzi. Oni
@waldi2723: oni są często opłacanymi trollami, nie wiem czy ten egzemplarz robi to pro bono, ale takich szczególnie trzeba xD przesuwanie tematyki zainteresowań z problemów migracyjnych i socjalu przez koronawirusa do kolejnego rozdziału czyli wszystko idzie zgodnie z planem. Ostatnio w obronie jedzenia robaków argumentowali, że przecież kiedyś owoce morza były uważane przez Januszy za robale. No i jak traktować poważnie takich ludzi ....
@EvilToy: ja przeczytałam. Taka ciekawostka: This blog was written ahead of the World Economic Forum Annual Meeting of the Global Future Councils. Tak w ogóle to nie wyobrażam sobie wypożyczania samochodu itp. Przecież to będzie kosztowało majątek i będzie totalnie niewygodne.
@mnik1 no ale rozumiesz ze to właśnie parcie producentow I uslugodawcow na recurring revenue i subskrybcje powoduje pewnego rodzaju uzależnienie kompletne od zewnętrznych podmiotow? Posiadanie niczego idzie w kierunku kompetnego pozbawienia niższych klas jakiejkolwiek rezerwy w przypadku problemow.
@EvilToy: Ludzie to wrzucają nawet pod budowę nowej ścieżki rowerowej xd tak jak "jedzenie robaków" pod jakimkolwiek artykułem o białku owadzim (które ma realną szansę dostarczyć dostępne białko dla milionów ludzi na świecie) , albo sztucznym mięsie.
W celach humorystycznych polecam taki film
@mnik1: i to jeszcze przymusowo, jakby nie można było jeść dużo tańszych (póki co) zbóż strączkowych i innego wegepokarmu jako źródło białka i używać supli i dać jeszcze Big Pharmie zarobić( ͡° ͜ʖ ͡°)
@GarGalin: Jop, to jest podstawa tej teorii spiskowej ;p
Tak w ogóle to nie wyobrażam sobie wypożyczania samochodu itp. Przecież to będzie kosztowało majątek i będzie totalnie niewygodne.
źródło: comment_16707119193wtKVnYCFKUnuLxUgZIc5m.jpg
PobierzNapiszesz coś konkretnego, czy nie warto czekać?
@plusujemny: Wolisz kupować filmy na DVD czy odpalić sobie Netflixa.
Masz odpowiedź.