Aktywne Wpisy

Qurvinox +6
Czołem Mirunie,
kupiłem mieszkanie z rynku wtórnego, którego właścicielem stanę się 1lipca i właśnie wtedy chciałbym wejść z remontem.
Na start kuchnia, łazienka i toaleta. Chciałbym prosić Was o ocenę mojego planu i o ewentualny komentarz co mógłbym zrobić inaczej.
1. Własnoręcznie kucie płytek w trzech wyżej wymienionych pomieszczeniach.
2. Zatrudnienie hydraulika do łazienek, do poprawy instalacji.
3. Zatrudnienie gazownika do przeniesienia rury z gazem w kuchni.
4. Zatrudnienie elektryka do porobienia
kupiłem mieszkanie z rynku wtórnego, którego właścicielem stanę się 1lipca i właśnie wtedy chciałbym wejść z remontem.
Na start kuchnia, łazienka i toaleta. Chciałbym prosić Was o ocenę mojego planu i o ewentualny komentarz co mógłbym zrobić inaczej.
1. Własnoręcznie kucie płytek w trzech wyżej wymienionych pomieszczeniach.
2. Zatrudnienie hydraulika do łazienek, do poprawy instalacji.
3. Zatrudnienie gazownika do przeniesienia rury z gazem w kuchni.
4. Zatrudnienie elektryka do porobienia

Essology +271
2. Poczuj, że decyzje włądzy mają na Ciebie wpływ i nie zgadzaj się z nimi
3. W przypływie obywatelskiego zrywu zorganizuj protest - i bardzo słusznie
4. Zablokuj jedno z większych skrzyżowań w mieście i #!$%@? na maksa Bogu ducha winnych ludzi jadących do pracy, lekarza czy po prostu wykonujących swoje codzienne obowiązki xD
5. Zostań rozgoniony przez policję - a raczej przez sam widok jądącego radwiozu, bo już sygnał słyszany z daleka zredukował frekwencję protestu o jakieś 70%
Fajnie, że protestują i się nie zgadzają z decyzjami, które ich bezpośrednio dotyczą, ale ktoś mógłby im wytłumaczyć, że protestowanie przeciwko Czarnkowi nie polega na blokowaniu ludziom dojazdu do pracy 400 km od Warszawy xD
#cieszyn #protest #pis
@sam_szatan: Jeżeli według Ciebie najlepszym sposobem na zwrócenie uwagi na siebie jest #!$%@? drugiej osoby to współczuje ludziom, którzy muszą się z Tobą zadawać
Co innego mogą zrobić uczniowie liceów z Cieszyna? Jechać do Warszawy i co?
Protesty z reguły polegają na #!$%@? drugich osób.
W moim otoczeniu jest mnóstwo osób niezdających sobie sprawy, kto jest Ministrem Edukacji i uważam takie działania za dobrą próbę uświadamiania. Wierzę, że nawet taki mały protest odebrał przynajmniej kilkadziesiąt głosów PIS-owi w wyborach.